Belföld

Új igazgatóság az FTC Rt. élén

Pénteken délelőtt megtartotta közgyűlését az FTC Rt., melynek során lemondott a korábbi igazgatóság és felügyelő bizottság is.

A közgyűlés a távozó testületek helyett új összetételű elnökségre és igazgatóságra tett javaslatot, mely elfogadásra is került – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

Ezek szerint a Celladam Csoport az új igazgatóságba és az új felügyelő bizottságba egyaránt 2-2 főt delegált. Az új, ötfős igazgatóság tagjai a következők: Furulyás János, az FTC elnöke, Debreczeni István az FTC tekeszakosztályának elnöke, Kovács Ádám a Celladam Csoport vezetője, valamint dr. Horváth Gábor a Celledam Csoport, és dr. Hermény Csaba a Westel Rt. részéről.

Az új felügyelő bizottságba a Celladam Csoport részéről dr. Ütő István és Gelencsér István került be, míg az FTC-t Tatár Imre képviseli, aki korábban az FTC felügyelő bizottságának volt hosszú időn át az elnöke.

A közgyűlés a fenti határozatok mellett döntött arról is, hogy az FTC 300 millió forintos névértéken történő tőkeemelést hajt végre az FTC Rt-ben.

A tervek szerint az FTC Rt. új igazgatósága és felügyelő bizottsága még a mai napon megtartja alakuló ülését.


 



 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik