Belföld

Új it-tagok az Antenna Hungáriánál

24.hu
24.hu

2003. 12. 04. 15:41

Az Antenna Hungária Rt. rendkívüli közgyűlése két új igazgatósági tagot választott csütörtökön, s ezzel az eddigi 9 fős testület 11 fősre bővült - közölte Lévay Örs, a társaság igazgatóságának elnöke csütörtökön Budapesten. A közgyűlést követő eseményen bejelentették, hogy a legfőbb döntéshozói fórum két új tagja Kövesi Péter és Macher Ákos lett. A rendkívüli közgyűlés Heit Gábor személyében új felügyelőbizottsági tagot is választott.

Kövesi Péter a Forrás Rt. munkatársa, míg Macher Ákos és Heit Gábor az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt.-ben dolgozik. A Forrás Rt. azért delegálhatott tagot az igazgatóságba, mert az Antenna Hungária Rt.-ben lévő tulajdonrésze 2,5 milliárd forint, s ezzel elérte a 10 százalékot.

A rendkívüli közgyűlés határozott az üvegzsebtörvénnyel összefüggő kérdésekről is, és a társaság igazgatósági és felügyelőbizottsági tagjait vagyonnyilatkozat-tételre kötelezte.

A közgyűlés hozzájárulását adta ahhoz, hogy Lévay Örs, az Antenna Távközlési Szolgáltató Rt. igazgatósági tagja legyen, illetve elfogadta, hogy László Géza, az Antenna Hungária Rt. vezérigazgatója és igazgatósági tagja az Antenna-Torony Építő és Szolgáltató Rt. igazgatósági tagja legyen.
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Megszólalt Havas Henrik

Miniature figures near Bitcoin physical coin. Futures on Bitcoins increased by more than 20% after their American debut on the Chicago Cboe Futures Exchange.  (Photo by Manuel Romano/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.