Belföld

Egy nyertes portál, amely révén mindenki nyer!

A MÁV INFORMATIKA Kft.- tárgyalásos közbeszerzési eljárás nyerteseként- megbízási szerződést írt alá a Budapest Főváros Önkormányzata Főpolgármesteri Hivatalának Főpolgármesteri Irodájával a Budapest Portál tartalomszolgáltatásának működtetésére és továbbfejlesztésére. A megbízás összege bruttó 161 millió forint, 3 év alatt.

A szerződés szerint a társaságnak ki kell alakítania az új portál tartalmi koncepcióját, valamint felelős a portál működtetéséért, és az ehhez szükséges műszaki támogatás megvalósításáért.

A Budapest portál tartalomstratégiája – a vele szemben támasztott legfontosabb kritériumoknak megfelelően – közszolgálati, közösségi és szolgáltató portál.
A portál közszolgálati funkciójában szervezett keretek között juttatja el a polgárokhoz a Főpolgármesteri Hivatal hivatalos információit, az intézményrendszer szervezett adatvagyonát, és ezen túlmenően növekvő szerepet kell, hogy vállaljon az elektronikus ügyintézésben.
Közösségi szerepében lehetővé teszi, a kerületi önkormányzatok, média, civil szervezetek, kulturális, gazdasági szervezetek, sőt a lakosság felé az információszállítást, illetve a vélemények visszacsatolását is.
Szolgáltatói minőségében pedig tájékoztatja a polgárokat a főváros vonatkozásában hasznos információkról, segíti őket ügyes-bajos dolgaik intézésben- elsősorban a polgármesteri hivatalokban és az okmányirodában történő ügyintézést támogatva, de linkek segítségével elérhetővé válnak a közszolgáltatók oldalai is.

A MÁV INFORMATIKA Kft. fejlesztői nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a portál célcsoport szerint és bizonyos paraméterekben egyéni beállítás szerint is testre szabott legyen.
A tartalmi struktúra szerint: a Város, Főpolgármesteri Hivatal, Hírek, Tematikus aloldalak, illetve interaktív portálszolgáltatások képezik a legfontosabb részeket.
Lényeges a szerkesztési elvek közül, hogy a tartalom objektív, mértéktartó és távolságtartó, hiszen nem kereskedelmi termékről van szó.
A MÁV INFORMATIKA Kft. mindenképpen hiteles kommunikációt garantál, mivel a portál tartalomnak a szerkesztőségbe juttatása, illetve a kapcsolatos kommunikáció – az információ sértetlenségét és hitelességét biztosító elektronikus aláírás felhasználásával fog történni.
Az infrastruktúra működtetési szolgáltatását a cég 24 órás felügyeleti személyzete látja el, kiegészítve a központi ügyfélszolgálattal.
Egy ilyen projekt illetve szolgáltatás esetén a folyamatos fejlesztés, a plusz funkcionalitások lehetősége és megvalósítása szintén elvárás az üzemeltetővel szemben, amelynek a MÁV INFORMATIKA Kft. szakmai gárdája eleget tesz.

A MÁV INFORMATIKA Kft.-ről:
A MÁV INFORMATIKA Kft. 7 éve van jelen a hazai informatikai piacon.
A Társaság ügyfeleinek széleskörű informatikai szolgáltatásokat nyújt, melyek közül meghatározó az outsourcing tevékenység, az integrált szállítási rendszerek fejlesztése, működtetése és menedzselése, integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetése és működtetése.
2002-től a cég kiemelkedő szerepet vállal az elektronikus aláírás magyarországi elterjesztésében, amelynek keretében fokozott biztonságú, és 2003 áprilistól minősített hitelesítés szolgáltatást, időpecsételéssel, PKI tanácsadást, rendszerintegrációt és alkalmazásfejlesztést nyújt ügyfelei számára.
A MÁV INFORMATIKA Kft. tapasztalt szakembergárdája mellett a minősített NATO beszállítói státusz és az MSZ EN ISO 9001:2000 tanúsítvány a biztosítéka szolgáltatásai magas színvonalának.
Sajtókapcsolat:
MÁV INFORMATIKA Kft.
Dombai Ferenc
Vezérigazgató
Tel.: 457-9400


Ajánlott videó

Olvasói sztorik