Belföld

A Network Associates bemutatta a McAfee Biztonságos Kapcsolati Stratégiát

A McAfee Trusted Connection Strategy azelőtt ellenőrzi a gépek rendszereinek biztonságát, mielőtt azok csatlakoznának a vállalati hálózathoz.

„A McAfee Biztonságos Kapcsolati Stratégiája azokat a vállalatokat segíti, amelyek nyíltan szeretnék tartani a hálózatukat a mobil eszközökkel rendelkező ügyfelek vagy partnerek előtt, de egyúttal biztosak akarnak lenni abban, hogy a hálózathoz kapcsolódó összes rendszer összhangban van a vállalat biztonsági szabályzataival.” – mondta George Samenuk, a Network Associates elnöke és ügyvezetője.

A stratégia technológiája lehetővé teszi, hogy a felhasználók kikényszerítsék a csatlakozó rendszerek biztonsági szintjének megfelelését a vállalati biztonsági szabályzatok egy előre meghatározott részének, még mielőtt azok felcsatlakoznának a hálózatra. A nem megfelelő biztonsági szintű rendszerek közvetett hozzáférést kaphatnak, amíg nem frissítik biztonsági rendszerüket. A Network Associates tapasztalata szerint gyakran találhatóak védtelen gépek a hálózaton, ezért is hozták létre a karantén üzemmódot a McAfee Desktop Firewall alkalmazásban. A McAfee az előzetes megfeleltetés és vizsgálat érdekében számos együttműködési és partneri megállapodást írt alá, és a Network Associates a virtuális magánhálózati (VPN), a vezeték nélküli és vezetékes hálózati iparág olyan vezető szereplőivel együtt tesz integrációs erőfeszítéseket, mint a Check Point, a Cisco és a Nortel.

A McAfee Biztonságos Kapcsolati Stratégiája a már meglévő vállalati infrastruktúrára is telepíthető és zökkenőmentesen integrálható más piacvezető szolgáltatók megoldásaival.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik