Belföld

500 milliós közbeszerzési keretszerződés a McAfee Security és az MKGI között

A Network Associates Inc. McAfee Security szoftver és hardver eszközei, illetve a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások a központosított közbeszerzésben is elérhetőek lesznek.

A Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatóságával megkötött szerződés értelmében a Network Associates Inc. McAfee Security szoftver és hardver eszközei, illetve a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások a központosított közbeszerzésben is elérhetőek. A K-VIR/1/2003 számú szerződés keretösszege 500 milló forint.

Ennek értelmében a Network Associates gyártói platformon teljesítő szállítók (Albacomp RT. ; HP Magyarország Kft. ; ICON Számítástechnikai Kft.; PIK-SyS Kft.; Számalk Informatika Rt; NextiraOne Kft; Megatrend 2000 Rt; kancellár.hu Kft; Minor Rendszerház Rt; Montana Rt ) kötelezettséget vállalnak arra, hogy a közbeszerzésre kötelezett intézmények központosított közbeszerzési eljárás keretében beszerzendő vírusvédelmi és biztonsági szoftver/hardver eszközeit és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokat kedvezményes áron szállítják.

A szerződés alapján a Network Associates, Inc. McAfee Security az alábbi megoldásokat kínálja a közbeszerzés keretein belül: 
– Többszintű, multiplatformos , központilag menedzselt “high-end” vírusvédelem 
– Központilag menedzselhető munkaállomás oldali TŰZFAL 
– Központilag menedzselhető munkaállomás oldali BEHATOLÁSÉSZLELŐ 
– Központilag menedzselhető munkaállomás oldali SÉRÜLÉKENYSÉG ELEMZŐ 
– Nagy teljesítményű, webböngészés/levelezés/fájltranszfer vírus és tartalom szűrésére alkalmas célhardverek 
– Behatolásvédelmi szoftver és hardver megoldások 
– Kéretlen levelek szűrésére megoldások

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik