Belföld

A Scala félmillió dolláros szoftvereladása Svédországban

Öt vállalat frissíti rendszerét az iScala legújabb verziójára.

Amszterdam, 2003. november – A Scala Business Solutions bejelentette, hogy több mint 500 ezer dollár értékben írt alá licencszerződést öt nagy svéd társasággal az iScala kollaboratív ERP-rendszerre vonatkozóan, ezen felül megrendeléseket kapott karbantartási és tanácsadási szolgáltatásokra is.

Mind az öt vállalat már korábban is a Scala ügyfele volt. Az iScala új kiadására való áttéréstől üzleti hatékonyságuk növelését és a költségeik magasabb szintű ellenőrzését várják legfontosabb piacaikon. A rendszerfrissítés befektetésének mielőbbi megtérülése érdekében a vállalatok gyors bevezetésre és minden terülen történő alkalmazásra törekszenek.

Az egyik ügyfél a Cavotec Group, amely világszerte a daruk és ipari berendezések tápegységeinek vezető szállítója, öt országban folytat gyártótevékenységet. – „Azért döntöttünk az iScala frissítése mellett, mert rendszeresen szükségünk van azonnali, online információra a világ különböző időzónáiban működő 18 kereskedelmi és szolgáltató cégünktől” – mondta Leena Essén, a Cavotec Group gazdasági igazgatója. –

„Az iScala rendszer használatával megszűnik a rendszeresen frissülő különböző alkalmazások integrálásából eredő kockázat. Itt látjuk hasznát a Scala által kifejlesztett új kapcsolati eszközöknek, amelyek könnyebben és alacsonyabb költséggel valósítják meg az integrációt más szolgáltatásokkal.”

Az iScala új változatának piaci megjelenéséről szeptemberben adott hírt a cég. Az új iScala verzió iránti igény igen erős, jelenleg is már mintegy 150 vásárló használja az új iScala-rendszert világszerte.

– „Az iScala lehetővé teszi, hogy az ügyfelek jobban átláthassák és irányíthassák üzleti műveleteiket, a belső és külső üzleti folyamatok integrálásával jelentős mértékben növeljék azok hatékonyságát, valamint minimalizálják a műveleti költségeket” – nyilatkozta Andreas Kemi, a Scala Business Solutions vezérigazgatója. – „A meglévő ügyfeleinktől kapott új megrendelések igazolják az általunk kínált átfogó és integrált rendszer értékét. Ügyfeleink joggal bíznak abban, hogy üzleti megoldásaink segítségével növelik a profitjukat és megelőzik versenytársaikat.”

# # #

Szerkesztőknek szóló megjegyzések

A Scala Business Solutions-ről
A Scala Business Solutions kollaboratív ERP szoftvereket fejleszt – amelyek integrálják az Internet technológiát és a tradicionális ERP funkcionalitást -, hogy általuk egyszerűbbé váljék a globális üzleti működés. A Scala segítségével a globálisan működő vállalatok teljesen integrálni tudják valamennyi ERP rendszerüket a világ minden részén leányvállalataik, üzleti részlegeik, illetve a cég központja között, sőt, partnereiket és szállítóikat is bevonhatják. A Scala kollaboratív ERP szoftverei lehetővé teszik a globálisan működő vállalatoknak, hogy megfelelhessenek a magasabb szintű elektronikus üzleti tevékenység követelményeinek, valamint hogy egy szabványos ERP rendszert használjanak hagyományos üzleti tevékenységeik irányítására. Ezáltal mérhető haszonhoz juthatnak az elektronikus kereskedés segítségével, egyedi kereskedési hely vagy globális portál kiépítésével, illetve a beszállítási lánc optimalizálásával.
Európában, Észak-Amerikában és a Távol-Keleten, partneri és kereskedői hálózata segítségével a Scala több mint 30 nyelven a világ több mint 140 országában értékesít szoftvereket és nyújt szolgáltatásokat.
A Scalát jegyzik az amszterdami Euronext tőzsdén (jele: SCALA). 2002. évi árbevétele 73,4 millió amerikai dollár volt (77,8 millió euro).
Tekintse meg a Scala webhelyét a www.scala.net címen, ha sajtóközleményekre, befektetői információkra, céges vagy termékinformációra kíváncsi.
Š2003 Scala Business Solutions NV. Minden jog fenntartva. A Scala logo, a Scala és az iScala bejegyzett kereskedelmi védjegyek. Az egyéb márkanevek vagy bejegyzett védjegyek azok tulajdonosainak tulajdonát képezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik