Belföld

MTV: az elnök visszahívását kezdeményezték

24.hu
24.hu

2003. 11. 11. 14:16

Ragáts Imre, a Magyar Televízió Rt. elnökének visszahívását kezdeményezi a közszolgálati médium közalapítványi kuratóriumának elnöksége a nagykuratóriumnál - közölte kedden Czeglédi László, a grémium vezetője újságírókkal. A döntést - amelynek indokait nem kívánta részletezni - egyhangú szavazással hozták meg.

A kuratóriumi elnökség még a nap folyamán dönt arról, mikorra kezdeményezi a társadalmi delegáltakkal kiegészült nagykuratórium összehívását.

Ragáts Imrét a kuratórium elnöksége 2002. július 16-án bízta meg - elnöki jogkörrel felruházva - az MTV Rt. irányításával. Sajtóinformációk szerint leváltása esetén - ügyvezetőként - Pinke György, a gazdasági folyamatokat felügyelő alelnök veheti át.

Az elnök még ügyvezető alelnökként, áprilisban, közbeszerzési eljárás nélkül három ügynökségre bízta az MTV reklámidejének értékesítését. A szerződés szerint, melyet azóta semmisnek nyilvánítottak, három ügynökség, az Inter Media Group, a Starland Media Kft. és a Classic Media Online Bt. 2007-ig évi 900 millió forint plusz áfa ellenében rendelkezhet a köztévé reklámideje fölött.
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Megszólalt Havas Henrik

Miniature figures near Bitcoin physical coin. Futures on Bitcoins increased by more than 20% after their American debut on the Chicago Cboe Futures Exchange.  (Photo by Manuel Romano/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.