Belföld

227 millió dollár a Network Associates harmadik negyedévi bevétele

A cég hétszázkilencezerrel növelte az online biztonsági szolgáltatásaira előfizetők számát, ami 496%-os növekedést jelent 2002 harmadik negyedévéhez képest.

A 2003 szeptember 30-ával lezárult harmadik negyedévben a Network Associates 226,9 millió dolláros nettó bevételt ért el. A Network Associates harmadik negyedévi nettó nyeresége 9,9 millió dollár volt, azaz 0,06 dollár részvényenként. A harmadik negyedévben a pro forma nettó nyereség 26,6 millió, azaz 0,15 dollár volt részvényenként. A cég 783 millió dolláros készpénz, illetve piacképes kötvény állománnyal birtokában zárta a negyedévet.

“A harmadik negyedévben kiemelkedően sikeresek voltak a McAfee IntruShield termékek és az online előfizetések ” – jelentette ki George Samenuk, a Network Associates elnöke és vezérigazgatója. “Fókuszunk továbbra is a növekedés a fő tevékenységi területeinken, így nagyon elégedettek vagyunk a behatolásvédelmi megoldásaink és új, online biztonsági szolgáltatásunk elterjedésével.”

Pénzügyi kilátások:
A Network Associates 2003. negyedik negyedévére kb. 255-260 millió dolláros nettó bevételt tervez. Pro forma alapon a cég 2003 negyedik negyedévére részvényenként 0,20-0,22 dollár nettó nyereséget vár.

A Network Associates két termékcsaládot kínál: A McAfee Rendszervédelmi Megoldások asztali és kiszolgáló gépeket védenek, míg a McAfee Hálózatvédelmi Megoldások a céges hálózatok védelmét és teljesítményoptimalizálását biztosítják. E két termékcsoporton belül találjuk a McAfee Security, Sniffer Technologies és Magic Solutions termékeket. További információért látogasson el a http://www.networkassociates.com címre!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik