Belföld

Új vállalatirányítási rendszer az Axistól

A közelmúltban kezdődött el az Axis konzulenseinek segítségével a Navision bevezetése a Kempinski Hotel Corvinus szállodánál, valamint hazák egyik legjelentősebb zöldség-gyümölcs exportáló cégénél a Garten Kft-nél.

Az új bevezetéseken túl az egyik legnagyobb felhasználó, a Raiffeiesen Agrárház Rt. is az Axist választotta Navision rendszerének karbantartására, egyedi igényeinek megvalósítására. A kis és középvállatok integrált vállalatirányítási rendszere piacára „berobbant” szoftver, a Microsoft Business Solutions–Navision forgalmazásában igen nagy lehetőségeket lát az Axis Consulting. A cég vezetője, Berkovich Gábor ügyvezető igazgató elmondta, hogy az informatikai megoldás, ma már 50 ország, több mint 30.000 vállalatánál segíti a pénzügyi, termelésirányítási és ügyfélkapcsolati folyamatok kiszolgálását, koordinálását. A magyarországi sajátossághoz igazított szoftver magyarul „beszél”, mégis EU konform, letisztult, egyszerű kezelőfelülete van, mégis lefedi a cég összes standard tevékenységét.
Az új rendszer képes olyan átfogó adatszolgáltatásra, amely nélkülözhetetlen a megalapozott vezetői döntésekhez.
A tervkészítéshez rendelkezésre bocsátja a tényadatokat a szükséges bontásban. A korábban hetekig tartó tervezés órák alatt elvégezhető. Sőt mindez akár otthonról, kényelmesen, a karosszékből is megoldható, miközben a munkacsoportos feladatvégzést, a kifinomult jogosultságkezelést is támogatja.
Az Axis sokéves tapasztalattal rendelkezik informatikai rendszerek fejlesztésében, a bevezetéshez kapcsolódó folyamatok felmérésében és konzultációs lehetőséget is kínál. A bevezetést segítő, vagy az üzemeltetésben is támogatást adó munkatársak nagy tapasztalatú pénzügyi, logisztikai és kontrolling szakértők, akik a rendszert az ügyfél igényeihez tudják alakítani. A 90 százalékban az Axis Számítástechnikai Kft., 10 százalékban magánszemélyek tulajdonában lévő vállalkozásról Berkovich Gábor elmondta: a cég árbevételének 70 százaléka származik szoftverfejlesztésből- értékesítésből, 30 százaléka pedig tanácsadásból. A cég ez évre tervezett árbevétele -az októberi előrejelzések szerint- meghaladja a 600 millió forintot, ami 20% körüli bevétel növekedést jelent.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik