Belföld

3 éves az epiteszforum.hu

Nehéz eldönteni, hogy manapság – a technika határok nélküli burjánzása és a csaknem mindenható orvostudomány korában – egy online újság vagy egy újszülött életében számít-e kritikusabb időszaknak az első három év…

Különösen, ha azt is figyelembe vesszük, hogy ez a virtuális gyerek a lehető legrosszabbkor – az internetes piac összeomlásakor – jött világra. Ráadásul hiányzott a felmenők anyagi ereje, amely feledtette volna a csillagok baljós együttállását. De a kalandfilmek méltán közkedvelt és könnyen felismerhető sémája szerint, a mi történetünkben is a viszontagságos kezdetek teszik igazán nemessé a későbbi eredményeket. Bevalljuk, mi is – a szerkesztők – élveztük a hőskor kihívásokkal teli küzdelmeit. Ma már kiszámíthatóan működik egyre gazdagabb napilapunk, az epiteszforum.hu.

A tények magukért beszélnek:

Az év 260 napján friss, eredeti híreket publikálunk.
Híreink ingyen olvashatók.
Több tízezer oldalnyi tartalom áll visszakereshetően az olvasók rendelkezésére.
Korlátlan terjedelemben, visszakereshetően lehet nálunk publikálni.
Eddig 220 épületet mutattunk be.
90 pályázatot hirdettek meg nálunk, melyeknek eredményeit, és többnyire a pályamunkákat is közzé tesszük.
Egyre többször fordul elő, hogy mi segítünk hozzá tervezőket jelentős pályázati sikerhez.
Májusban rekordot döntöttünk! Egyetlen nap alatt több mint 1000 olvasó volt kíváncsi híreinkre. Azóta szeptember minden eddiginél jobb eredményeket hozott,
a napi látogatók száma 739.
Valóra váltottunk az interaktív szerkesztőség álmát, nálunk könnyen lehet olvasóból szerző.

Örülünk, hogy mindezt elértük az Önök segítségével! Hadd köszöntsük rendhagyó módon mi, az ünnepeltek születésnapunk alkalmából barátainkat, akik drukkoltak nekünk, olvasóinkat, akik figyelmükkel, segítő véleményükkel jó irányba tereltek minket, végül, de nem utolsósorban csapatunkat, minden munkatársunkat, akik az elmúlt három évben a lap sikeréért dolgoztak!

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!