Belföld

Az APC előre konfigurált verziókban is kínálja ISX berendezését

Budapest, 2003. október 7. – Az American Power Conversion (APC) bejelentette, hogy InfraStruXure architektúráját számos különböző, előre konfigurált összeállításban kínálja kis és közepes vállalatok, valamint a nagyvállalatok telephelyei számára. Az új rendszerek könnyen megrendelhetők és egyszerűen, konfiguráló eszközök használata nélkül telepíthetők a géptermekben.

Az új InfraStruXure rendszerek 1-5 db szekrényt tartalmazó csomagokban kaphatók és 2,0-12,0 kVA teljesítményű szünetmentes tápegységet tartalmaznak. Mindegyik rendszer keretszintű teljesítmény-elosztót, kábelrendezőket, hőmérsékletfigyelőt, beépített felügyeleti funkciókat és egyéb, extrán megrendelhető szolgáltatásokat tartalmaz.

„Előre konfigurált InfraStruXure rendszereink megkönnyítik ügyfeleinknek és értékesítési partnereinknek az integrált szekrény?, tápellátási és hűtési megoldások megrendelését és üzembe helyezését” – mondta Bíró Viktor, az APC Magyarország képviselet vezetője. Majd hozzátette, hogy „a rendszerrel óriási költségeket lehet megtakarítani: a Deloitte & Touche közelmúltban átadásra került, új amszterdami Cyber Centre nevű központjában az ISX üzembe helyezésével milliókkal csökkentek a központ infrastruktúrájának és felügyeletének költségei. A szolgáltatások centralizálásával és a szakértői csapat által felügyelt adatközpont megvalósításával az automatizáltság egyedülálló szintjét érték el.”

Az InfraStruXure segítségével a rendszergazdák a szabványos szekrények, tápellátási és hűtési összetevők széles kínálatából alakíthatják ki integrált és egyéni igényeiknek megfelelő informatikai platformjukat. Ez a megközelítés egyrészt biztosítja a rendszer megbízhatóságát, másrészt alkalmas arra, hogy a problémákat teljes körűen orvosolják.
Az InfraStruXure további előnye, hogy lépésenként bővíthető, tehát elegendő a pillanatnyilag szükséges kapacitást megvásárolni, a későbbi bővítési tervektől függetlenül. A többi akkumulátort és egyéb összetevőket az APC „lego-elve” szerint elegendő „építőelemekként” akkor beszerezni, amikor szükség van rájuk.

Az InfraStruXure architektúra további főbb jellemzői: 
–  a hűtés és a hőelvezetés megakadályozza a túlmelegedést; 
–  minden szabványos, 19 hüvelykes szekrénybe szerelhető berendezés elhelyezhető benne; 
–  a mély szekrények segítik a kábelek jobb elrendezését és a teljesítmény jobb elosztását; 
–  minden elemükben redundáns rendszerek is kaphatók; 
–  a webes konfiguráló eszközzel egyedi igényekhez igazított változatok tervezhetők; 
– a tápellátás és a környezet szekrényszinten figyelhető, ami csökkenti az állásidőt.

###

Az American Power Conversion (www.apc.com ):
Az 1981-ben alapított (a Nasdaq-on: APCC név alatt jegyzett) American Power Conversion piacvezető a globális és teljeskörű, az infrastruktúra rendelkezésre állását biztosító megoldások terén. Az APC olyan integrált termékeket és szolgáltatásokat kínál az otthoni felhasználók és a vállalatok részére, amelyek javítják bármilyen méretű érzékeny elektronikai berendezés, kommunikációs és ipari berendezés és informatikai hálózat rendelkezésre állását és teljesítményét. A West Kingstonban (Rhode Island) székelő APC 2002. december 31-én zárult pénzügyi évében 1,3 milliárd USD forgalmat ért el, és szerepel a világ legsikeresebb vállalatait felsoroló Fortune 1000 és S&P 500 listán.

Amennyiben bővebb információt szeretne kapni az APC-ről és annak megoldásairól, látogassa meg honlapunkat: www.apc.com , vagy hívja a 06-1-209-4678-os telefonszámot.

További információk:
Iván Emőke Béres Anikó
APC Magyarország B&D ComMedia Kommunikációs Iroda
1114 Budapest, Könyves György u. 5. II. 3. 1126 Budapest Böszörményi út 9. 6/41.
Tel: +36 (1) 209 4678, Fax: +36 (1) 209 4677 Tel/fax: +36 (1) 20-12-512
E-mail: emoke.ivan@apcc.com E-mail: aniko.beres@commedia.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik