Belföld

Diplomára diplomát…

Október végéig jelentkezhetnek azok a főiskolai vagy egyetemi végzettséggel rendelkező szakemberek, akik a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Közgazdasági Továbbképző Intézetében kívánnak másoddiplomát szerezni.

A KTI oktatási programja az idén is több újdonságot tartalmaz, két új szakkal is bővült a kínálat. A közgazdászok mellett előreláthatóan jogászok, építészek, szociológusok érdeklődésére tarthat számot a városmenedzsment (városgazdasági) szak. A települési környezet társadalmi, gazdasági, műszaki, ökológiai kérdéseit tárgyaló tanulmányok mind a már pályán lévők, mind az urbanisztikával a jövőben foglalkozni szándékozók számára friss ismereteket nyújtanak.
Ugyancsak most először indul az informatikai menedzsment szak. Az itt végző hallgatókat felkészítik egyebek közt az üzleti stratégiában való gondolkodásra és az informatikai erőforrásokkal való gazdálkodásra. Az oktatás újszerűsége továbbá a KFKI csoporthoz tartozó IQSOFT John Bryce Oktatóközpontjával létrehozott partneri kapcsolat, amely az akadémiai-elméleti és a konkrét, gyakorlati ismeretek átadása közötti összhangot hivatott elősegíteni.
A KTI képzési kínálatában egyébként összesen 26 szak szerepel, például: a visszatérő és népszerű nemzetközi gazdasági és üzleti kapcsolatok, a vezetés-szervezési, fővállalkozási, a marketing és az utóbbi évek aktualitása: a felszámolási és vagyon-felügyeleti szak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik