Belföld

A PSZÁF meghosszabbította a K&H Equities részleges felfüggesztését

admin

2003. 10. 01. 11:04

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) legkésőbb 2003. november 15-ig meghosszabbította a K&H Bank brókercége, a K&H Equities Rt. tevékenységének részleges felfüggesztését - közölte a PSZÁF a Magyar Tőkepiacban szerdán.

A brókercégnek a fenti határidőn belül igazolnia kell a felügyeletnek azt, hogy a vitatott és ezért függő, az ügyfelekkel szemben fennálló kötelezettségek biztosítására a fedezet rendelkezésre áll.

A felfüggesztéséről július 31-én hozott felügyeleti határozat hatálya szeptember 30-án lejárt, ennek határidejét hosszabbította most meg a PSZÁF. A felügyelet korábbi határozata értelmében a brókercég a már meglévő ügyfeleitől csak a derivatív pozíciók lezárására fogadhat el megbízást, illetve transzferkérelmeket teljesíthet. A meglévő ügyfélkör tekintetében a K&H Equities értékpapírok letéti őrzését és azzal kapcsolatos nyilvántartások vezetését, értékpapír-letétkezelést, ügyfélszámla-vezetést, értékpapírszámla-vezetést végezhet.

A brókercég kereskedelmi tevékenysége keretében saját tulajdonú eszközeit kockázatmentes befektetési eszközbe befektetheti.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Budapest, 2015. október 19.
Áder János köztársasági elnök (j) október 17-i hatállyal a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterré nevezi ki Rogán Antalt a Sándor-palota Tükörtermében 2015. október 19-én. Középen Orbán Viktor miniszterelnök, Haszonicsné Ádám Mária, a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) főigazgatója, Altorjai Anita, a KEH Sajtóigazgatóságának igazgatója, Gróh Gáspár, a KEH Társadalmi Kapcsolatok Igazgatóságának vezetője és Szadai Károly, a KEH főtanácsosa (j-b).
MTI Fotó: Bruzák Noémi
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.