Belföld

Logisztikai kockázatkezelés és tanácsadás

Egy szervezetet stratégiailag befolyásolni és mindennapjait igazgatni alkotó- és előadó művészet. Ez folyamatosan rengeteg időt, energiát és fokozott összpontosítást követel. A stratégiai döntéshez előzetes kockázatfelmérés és értékelés szükséges, ami vissza-vissza térő feladat, s amibe beletartozik a pénzügyek, a biztosítás, a logisztika és a tudás színvonalának összehangolt vizsgálata – gondja. A logisztikai kockázatkezelést kínáló tanácsadás célja, hogy az adott szervezettel és működésével kapcsolatos döntésekben rejlő logisztikai jellegű kockázatokat feltárja és kezelje.

Az EuroFILE Bt. a kereskedők és termelők logisztikával kapcsolatos stratégiai döntéseinek előkészítését, a döntésekben rejlő kockázatok feltárását és kezelését kínálja közreműködő partnereivel (Hernádi és Kovács Ügyvédi Iroda, EUROFER Italia Railway Service and Technology, Viktória Ipari Park és Logisztikai Centrum) közösen.

Amennyiben – új, olcsóbb logisztikai megoldásokra, telephelyre, eszközökre, vagy átlátható, hatékonyabb szervezetre és mérési-ellenőrzési rendszerre, illetve a kockázatok korszerű és biztonságos kezelésére lenne szükség cégük versenyképességének megőrzése és javítása érdekében és – ideje engedi, kérem, keressen meg telefonon vagy elektronikus levélben.



06/20/475-8860



euro@eurofile.hu

EuroFILE Szervező és Tanácsadó Bt.

H-1125 Budapest, Galgóczy út 60-62.

Finance Insurance Logistics Education

—————————————-

Filozófiánk, hogy egy szervezetet stratégiailag befolyásolni és mindennapjait igazgatni alkotó- és előadó művészet. Ez folyamatosan rengeteg időt, energiát és fokozott összpontosítást követel. A stratégiai döntéshez előzetes kockázatfelmérés és értékelés szükséges, ami vissza-vissza térő feladat, s amibe beletartozik a pénzügyek, a biztosítás, a logisztika és a tudás színvonalának összehangolt vizsgálata – gondja. Cégünk alapítói, munkatársai és partnerei mindezeknek a néha-néha időszerűvé váló problémáknak a megoldásához ismereteit, tapasztalatait és fáradságát kínálja, hogy Önnek maradjon ideje a művészetre.
Társaságunk célja, hogy a magyarországi fuvaroztatók [termelők és kereskedők] számára olyan új logisztikai megoldásokat kínáljon, amelyeket a következő évben (vagy években) sikerrel vethetnek be a magyart is magában foglaló egységes EU – ezen belül partnerünk, az EUROFER Railway Service and Technology közreműködésével az olasz – piacon, hogy költségeit és kockázatait csökkentve eredményeiket és versenyhelyzetüket javíthassák.
Az EUROFER Italia Srl magyarországi képviselőjeként a fent már kiemelt kétoldalú olasz-magyar forgalmon kívül az olasz kikötőkön keresztüli tengeren túli árumozgások optimális kezelésére irányul megoldásokat is kínáljuk. Olasz partnerünk célja, hogy az észak-adriai olasz kikötők várható konténer- és az észak-itáliai kereskedelem forgalmát egységes magyarországi irányvonatokba lehessen szervezni. E témát külön is aktuálissá teszi, hogy számos hajóstársaság a közeljövőben Koperről Tresztről teszi át adriai súlypontját. Az EUROFER fellépése új versenyképes megoldást jelenthet mind a termelés logisztikai támogatása, mind a késztermékek olasz piacra juttatása területén.

MIT AJÁNLUNK?

A logisztikai költségek minimalizálását úgy, hogy a logisztikához kapcsolódó đ kockázatok bekövetkezésének valószínűsége és ezek elkerülésének költsége is csökkenjen.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK!

+ Logisztikai és biztosítási szolgáltatók versenyeztetése;
+ Szerződések átvizsgálása, újak/hatékonyabbak előkészítése és a teljesülésük ellenőrzése;
+ Szervezeti átvilágítás és átszervezési tanácsadás, változáskezelés;
+ Egyéb kockázatok felmérése és kezelése;
+ Pályázatfigyelés és –írás, támogatás-menedzsment.

SPECIÁLIS VASÚT&KÖZÚTI MEGOLDÁSOK A LAKOSSÁG ÉS A KÖRNYEZET VÉDELMÉRE:

= Telephelyen belüli közúti járműtorlódások kockázatának csökkentése;
= A telephelyhez közeli településeket terhelő közúti forgalom elleni polgári és önkormányzati akciók megelőzése;
= A közúti fuvar- és úthasználati díjak kiszámíthatatlanságából eredő veszteségek elkerülése;
= A közúti vezetési időből fakadó problémák megoldása;
= Kiszámítható, menetrendszerű árutovábbítás1 Az eddig megszokott merev vasúti szolgáltatás fuvaroztatóbaráttá fejlesztett elemeiből történő testre szabott csomag kiválasztása;
= Egyetlen felelős szervezet gondozásában megvalósuló háztól-házig fuvarozás;
= Optimális, értéknövelt, környezetet kímélő logisztikai rendszerbe ágyazott, költségkímélő fuvarmegoldás.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik