Belföld

A Network Associates az első és eddig egyetlen natív vírusirtó megoldást kínálja az AMD Athlon 64 processzorokhoz

A Network Associates bemutatta az AMD 64 bites processzoraihoz fejlesztett új vállalati termékét.

„Az AMD nagyon örül, hogy a Network Associates optimalizálta VirusScan Enterprise szoftverét, teljes natív támogatást nyújtva az AMD Athlon 64 processzorokhoz” mondta Tim Wright, az AMD marketing igazgatója. Az AMD 64 bites architektúrája az egyetlen olyan Windows kompatibilis 64 bites technológia, amely minden x86 alapú platformon működik. „Az AMD64 platformon a felhasználók egyszerre többet is futtathatnak a 32 és 64 bites szoftverekből, a létező legjobb teljesítménnyel.”

A McAfee VirusScan Enterprise – elsőként a világon – robosztus vírusvédelmet nyújt az AMD Athlon 64 processzorokra épülő asztali gépek és fájlszerverek részére – ez elsőrangú McAfee technológiát és teljesítményt jelent mind a napjainkban általános 32 bites, mind a jövő 64 bites számítógépeinél. A VirusScan szoftverrel a rendszergazda folyamatos, átfogó és naprakész védelmet élvezve, saját igényeinek megfelelő tempóban térhet át a 64 bites technológiára.
„A számítógépezés élménye egyre interaktívabbá válik a jobb grafika és az egyre több digitális médium segítségével” mondta Robin Matlock, a Network Associates McAfee rendszervédelmi megoldások csoportjának alelnöke. „Az AMD Athlon 64 processzorokhoz kínált támogatással a szoftvertervezőket és más professzionális felhasználókat alkalmazó vállalatok szerverei és asztali gépei is a legerősebb védelmet élvezik.”
A McAfee VirusScan Enterprise-nak az AMD64 platform natív támogatását tartalmazó új verziója 2003. október 15-étől kapható. További információ: http://www.mcafeesecurity.com

A McAfee Security termékeket támogatja az AVERT – a LoveLetter, a CodeRed és a Nimda vírusok megfékezője.

A Network Associates termékeiről: http://www.networkassociates.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik