Belföld

A Tesco is beállt a brit mobilszolgáltatók közé

Az áruházlánc kedden elindította mobiltelefon szolgáltatását, amely elsőként számláz 20 pennys átalánydíjat percenként, függetlenül attól, hogy a hívó melyik brit mobil vagy vezetékes hálózatot hívja.

A Tesco Mobile szolgáltatás azonban csak 10 pennys percdíjat számol a három „kedvenc” szám hívásakor. Ugyanígy egységes az SMS is, amely üzenetenként 10 pennybe kerül szigetországi címzett esetében, illetve 5 penny, ha a címzett „kedvenc”. Ez a tarifa olcsóbb, mint majdnem mindegyik riválisáé más hálózat hívása esetében. Igazi konkurenciát csak a T-Mobile jelent, amely 20 pennys percdíjat számol, ha a havi számla több mint 10 font, de nem haladja meg a 20 fontot. Ha meghaladja, a tarifa 10 pennyre csökken.

Az összes többi szolgáltató legalább 5 pennyvel többet számláz percdíjként, de némelyek 30 pennyvel számolnak. A Tesco telefonokat is kínál 73 angliai áruházában. A karácsonyi vásár idejére pedig akciót hirdettek: aki legalább 25 fontért vásárol, az 25 font kedvezményt kap az általa választott készülék árából. A klubkártya tulajdonosok pedig növelik pontjaik számát, ha készüléket vagy kártyát vásárolnak – ha a Tesco hálózatban vásárolnak, minden elköltött 2 font után négy pont jár, illetve két pont, ha másutt vásárolnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik