Belföld

A PM aláírta a gyerekbiztosítási szerződést

A Pénzügyminisztérium közleménye szerint László Csaba aláírta a gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítási szerződést. A tender győztese a Generali-Providencia Biztosító vezette konzorcium lett.

A pénzügyminisztérium elbírálta, László Csaba pénzügyminiszter pedig aláírta az általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosításra kiírt pályázat eredményét.

Két pályázat érkezett be. A győztes pályázó a Generali-Providencia Biztosító Rt., az ÁB-AEGON Általános Biztosító Rt., az Allianz Hungária Biztosító Rt., az OTP-Garancia Biztosító Rt. és az Axa Biztosító Rt. által alkotott együttbiztosítási csoport lett, az általuk tett 220 Ft/fő/év biztosítási díjú, havi díjfizetésű pályázat alapján.

A másik ajánlat a Magyar Posta Biztosító Rt., a Signal Biztosító Rt. és az Európa Biztosító Rt. által alkotott együttbiztosítási csoporttól érkezett. A végső elbírálásban az árajánlat volt a döntő.

A biztosítás minden 3 és 18 év közötti fiatalt ért balesetre vonatkozik. A biztosító által kifizetett legmagasabb összeg 300 ezer forint lehet, amely teljes rokkantság esetén jár, csonttörés bekövetkeztekor 3000 forint a biztosítási összeg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik