Belföld

Sokszínűbb tartalommal jelentkező Vodafone Live!

A Vodafone live! nevű multimédiás szolgáltatáscsomag mobil oldalai szeptemberben új köntösben jelentkeznek. A cég a tartalomszolgáltatás terén itthon egyedülálló üzleti modellt hozott létre: nem alapított önálló tartalomszolgáltató részleget, hanem hírügynökségekkel, kiadóvállalatokkal, televíziós társaságokkal, utazási irodákkal kötött megállapodást, s keretet, platformot adott azok tartalmának megjelenítésére.

A szöveges és képes tartalmat olyan hírügynökségek adják, mint például a Magyar Távirati Iroda (MTI) vagy a Havaria Press, a napilapok közül a Magyar Hírlap, a Blikk a Nemzeti Sport szerepel a listán, a magazinok közül többek között a Cosmopolitan, az FHM, a Figyelő, a HVG, a National Geographic, a Nők Lapja, a Story és a Best.

A napi belpolitikai, gazdasági, kulturális és sporthírek mellett a szabadidős programajánlót az est.hu és a Kulturinfo szolgáltatja. A televíziók közül az RTL Klub legnépszerűbb műsorai és a Minimax is megtalálható. A fent említett szolgáltatók mellett az Origo, a Napi Online, a Magyar Nemzet Online, a Terminal, a HWSW, a Házipatika Online, a Mahasz, a Tőzsdefórum, a Balaton Média is megjelenik a Vodafone live! oldalakon.

Erősítés szórakozás fronton is

A felhasználók ismert karakterekről, – Garfieldről, Mr Bean-ről, Forever Friends-ről, s Gusztávról – is találnak szórakoztató képeket az oldalakon. A nemzetközi hátterének köszönhetően külföldi márkanevek is – Ferrari, James Bond filmek, Bajnokok Ligája mérkőzések – felsorakoznak a megújult Vodafone live! Keretében.

A Java játékok köre is tovább bővült, s több kaland- és sportjátékot (Prince of Persia, Ferrari Hockenheim (Monza), Fifa 2003, 007 Ice Racer, Moto GP, Summer Games 2004, King of Fighters) is le lehet tölteni olyan minőségi beszállítók kínálatából, mint például a Bandai, COM2US, a Gameloft, az iFone/Atari, a Namco, a Sumea vagy a Taito.


Bővülő készülékkínálat

A Vodafone új, nagy kijelzőjű készülékekkel is megjelent az elmúlt hónapokban. Az első Vodafone live! készülék, a Sharp GX10 mellett ma már a piac legfejlettebb készülékei mellett (Sharp GX20), elérhető áron lehet hozzáférni a Vodafone live! egyszerűbb multimédiás készülékeihez is. A jelenlegi kibővült készülékpaletta magában foglalja a Sharp GX10i, a Panasonic GD87, a Sagem Myx 6 és a Sony Ericsson T610 készülékeket is. A készülékek egyszerűek, könnyen kezelhetők, kamerával és színes kijelzővel rendelkeznek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik