Belföld

Jerry Springer Ohio állam szenátora szeretne lenni

Jerry Springer - a VIASAT3-on futó talkshow házigazdája, aki műsoraiban gyakran foglalkozik sztriptíztáncosnőkkel és bőrfejűekkel - júliusban jelöltette magát Ohio állam szenátori posztjára.

A műsorvezető biztos benne, hogy átlátja az Egyesült Államokban meglévő problémákat, amelyek közül a legfontosabbnak azt tartja, hogy a jelenlegi politikai rendszer csak az elit érdekeit tartja szem előtt a politikai vitákban és a törvényhozásban.

Bizonyítja ezt a kormány legutóbbi adózásra vonatkozó intézkedése is, amely egyértelműen a gazdagok érdekeire épített, és csaknem kisemmizte a szegényeket. Az 59 éves Springer saját promóciójából kiderül, hogyan menekült el szüleivel a náci Németországból Angliába és költöztek később az Egyesült Államokba.

Már volt ilyen

A politika porondján is otthonosan mozog a műsorvezetőként ismert amerikai sztár, ugyanis 1968-ban részt vett Robert Kennedy elnökválasztási kampányában. Később, 1977-ben az amerikai nagyváros, Cincinnati polgármesterévé választották meg, méghozzá a település történetének legnagyobb győzelmi arányával. Ohio kormányzóságáért is indult, de 1982-ben elbukta ezt a választást, és inkább a tévés karriert választotta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik