Belföld

Adatkártya “interkontinentális üzletembereknek”

A Vodafone Group és a Verizon Wireless egy laptopos adatkártya szolgáltatás kifejlesztésén dolgozik, amely lehetővé teszi az üzleti felhasználók számára a hozzáférést az internethez, saját e-mailjeihez és vállalati alkalmazásaihoz, miközben Amerika és Európa között utaznak.

Az adatkártya hardver mellett dolgoznak a szolgáltatások összekapcsolásán, a barangoláson és a szolgáltatóközi számlázáson is az új „Verizon Vodafone” szolgáltatáshoz.

Az adatkártya a Vodafone Mobile Connect Card szolgáltatására fog épülni, és lehetővé teszi, hogy a felhasználók információkhoz jussanak a Verizon vezetéknélküli hálózatáról az USA-ban, és a Vodafone GPRS hálózatáról Európában.

A Vodafone képviselője a hét végén még nem tudta megmondani, mikortól lesz elérhető az adatkártya szolgáltatás. Megállapított ára sincs még ennek, de minden bizonnyal hasonló lesz a Vodafone Mobile Connect Card szolgáltatásának árához, amely nagyjából 150 font, amelyen felül az ügyfeleknek fizetniük kell a fel- és letöltött adatok után is.


Forrás: www.szamitastechnika.hu


 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik