Belföld

Germanwings akció a hétvégén

A Germanwings “crazy-weekend"-akciót hírdetett, amelyre a légitársaság honlapján (www.germanwings.com) jelentkezhetnek az érdeklődők július 25-e és július 27-e között. A Germanwings további 10 000 jegyet kínál az augusztus eleje és szeptember eleje között utazni vágyóknak mindössze 39 euróért, amely ár minden adót és illetéket magába foglal.

Az érdeklődők augusztus 4-e és szeptember 7-e közötti járatokra foglalhatják le kedvezményes menetjegyüket. Az akció – ami július 25-én, pénteken, 20 órakor kezdődik és július 27-ig, vasárnap, 23 óra 59 percig tart – a Kölnből Berlinbe, Bolognába, Drezdába, Milánóba és Prágába közlekedő járatokra vonatkozik.

„Idén rendkívül népszerűek a rövid kirándulások. A Germanwings legújabb akciójával lehetőséget biztosít az utazni vágyóknak ahhoz, hogy rövid látogatásokat tegyenek az öt város egyikében augusztusban.” – mondta Dr. Joachim Klein, a Germanwings vezérigazgatója. “Annak érdekében, hogy a Germanwings akcióiról az érdeklődők mindig idejében értesüljenek, érdemes megrendelni a légitársaság ingyenes hírlevelét a www.germanwings.com internet címen.” – tette hozzá Klein.

A Germanwings Köln mellett fekvő bázisrepülőteréről a következő városok érhetők el: Athén, Barcelona, Berlin, Bologna, Budapest, Drezda, Edinburgh, Isztambul, Ibiza, Izmir, Lisszabon, London (Stansted), Madrid, Milánó (Malpensa), Nizza, Párizs (Charles de Gaulle), Prága, Róma, Thesszaloniki, Velence, Bécs és Zürich. Szezontól és időponttól függetlenül a Germanwings repülőjegyeinek nagy részét a két legolcsóbb kategóriájú, 19 illetve 29 eurós áron – beleértve minden adót és illetéket – kínálja egy útra utasainak. A repülőjegyek a www.germanwings.com internet címen vagy a 0049 1805 955 855, 0043 1 502 91 00 70 telefonszámokon foglalhatók.


 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik