Belföld

Reklámzabálók Éjszakája harmadszorra is

A nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezésre kerül a magyarországi Reklámzabálók Éjszakája.

A világszerte ismert Reklámzabálók Éjszakája 2001-ben debütált Magyarországon. A 2002-ben is nagy sikereket elért fergeteges hangulatú esemény idén novemberben kerül megrendezésre. Több száz, a világ legkülönbözőbb szegleteiből érkező, Jean Marie Boursicot reklámfilm gyűjteményéből műgonddal összeválogatott, üde, szellemes és szórakoztató reklámfilm alkotást nézhet újra végig egy teljes éjszakán át a magyar nagyközönség.

A várható magyar blokkok között lesznek Sas István eddig még nem látott alkotásai és Macskássy Gyula ’30-as, ’40-es és ’50-es évekbeli reklámfilmjei. Idén minden eddiginél nagyobb szabású, látványában és méreteiben is magasabb szintű aktivitásokkal, programokkal és technikai megoldásokkal várjuk a reklámfilmek szerelmeseit.

Ebben az évben is meghirdetjük a Reklámzabálók Kreatív versenyt, online és offline kategóriában egyaránt, melynek pontos versenykiírását a későbbiekben közöljük.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a megszokott csapat szervezi az Éjszakát, melyben a főszervező Borsos Sándor, a produkciós partner pedig a MULTEAM Rendezvényügynökség.


További információ:

Borsos Sándor
Főszervező
Mobil: 30-202-9977
e-mail: sborsos@egzo.com


Radácsi Pál, produkciós vezető
MULTEAM Rendezvényügynökség Kft.
Mobil: 30-269-0332
tel/fax: 250-3692
e-mail: info@multeam.hu
www.multeam.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik