Belföld

Nemzetközi elfogatóparancs Kulcsár ellen

Kulcsár Attila nem jelent meg gyanúsítotti kihallgatásán a rendőrségen csütörtökön.

Nemzetközi elfogatóparancsot adott ki Kulcsár Attila, a K&H Equities munkatársa ellen az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) csütörtökön, mert nem jelent meg a gyanúsítotti kihallgatáson – közölte a rendőrség.


“A rendőrség az ügyészségen keresztül elrendelte a nemzetközi elfogatóparancs kiadását Kulcsár Attila ellen, mert nem jelent meg az ORFK Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóságán” – mondta az MTI-nek Weisz Károly, az ORFK kommunikációs osztályának munkatársa.


Kulcsár Attilát a Kereskedelmi és Hitelbank brókercégénél, a K&H Equitiesnél történt visszaéléssel kapcsolatban idézte be az ORFK Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatósága. Bánáti János, Kulcsár Attila jogi képviselője megjelent a rendőrség Aradi utcai épületénél 9 órakor, majd 10 óra előtt néhány perccel ki is jött onnan – jelentette az MTI tudósítója a helyszínről.


Az ügyvéd újságírók előtt felolvasta Kulcsár Attila szerdán telefonon neki adott nyilatkozatát, amelyet Bánáti János – elmondása szerint – eljuttatott a rendőrséghez. A bróker e nyilatkozatában úgy fogalmazott: bár szándékában állt megjelenni a rendőrség előtt, “az egyre növekvő méretű politikai hullámverés és médiaérdeklődés” miatt egyelőre nem tesz vallomást.


 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik