Belföld

Szerdától érvénytelenek egyes Richter-részvények

admin
admin

2003. 07. 16. 12:13

Mától érvénytelenek a Richter Gedeon Rt. nyomdai úton előállított törzsrészvényei - olvasható a Budapesti Értéktőzsde oldalán.

A Richter Gedeon Rt. közzéteszi, hogy a 2003. április 28. napján megtartott közgyűlésén hozott 16/2003. (IV. 28.) számú határozatával elhatározott részvény-átalakítási eljárás során a törzsrészvények benyújtására meghatározott és meghirdetett időtartam 2003. július 15-én lejárt.

Ennek következtében a társaság által kibocsátott 18 627 887 darab, egyenként 1000 forint névértékű, névre szóló, nyomdai úton előállított részvénye 2003. július 16-án átalakításra került. Az átalakítás napjával a társaság nyomdai úton előállított valamennyi törzsrészvénye érvénytelen.


 

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.