Belföld

Cognos elemzések a Westelben

A Westel már három éve fejleszti sikeresen vállalati adattárházát, mely kritikus üzleti információkkal szolgálja ki a vállalat belső felhasználóit. A rendszer lekérdezési és jelentéskészítési tudását a közelmúltban Cognos eszközök üzembe helyezésével bővítette ki. Dénes László, a Cognos Magyarország vezetője elmondta, hogy a beruházás a Westel vezetői és elemzői számára az információkkal való jobb és gyorsabb kiszolgálást, hatékonyabb informatikai üzemeltetést biztosít

A sikeres együttműködés eredményeképpen a Cognos alapú jelentések a telepítést követő hónapban már a felhasználókhoz kerültek, és az eredményes tesztüzemet követően jelenleg már üzemszerűen működnek. A Westel projekt csapata a közeljövőben a Cognos eszközök lehetőségeit is kihasználva bővíti tovább az adattárház szolgáltatásait.


A Cognos Inc. kanadai cég, már hatodik éve van jelen Magyarországon. Ez idő alatt mintegy 150 cég 4000 munkatársa vált Cognos felhasználóvá, közte olyan nagyvállalatoknál, mint a Matáv, a Malév, a Posta, az Allianz, a Generali, a Biogal, a Westel. A disztribútor vizsgázott szakemberei terméktámogatást, oktatást és konzultációt is nyújtanak ügyfeleiknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik