Belföld

Zöld liget a lakóházban

A Belső Ferencváros töretlen fejődését jól példázzák a városrész rekonstrukciója során megvalósuló társasház építkezések. A foghíjak lassan eltűnnek, újabb és újabb hangulatos kávéházak, éttermek, üzletek nyílnak a díszburkolatos, zöld növényekkel szegélyezett utcákban.

A Ráday és Kinizsi utca sarkánál, egy évtizedek óta elhanyagolt foghíj helyén, neves építészek közreműködésével egy nívós társasház született. Az irodáknak és üzleteknek is helyet adó épület példamutatóan illeszkedik a századfordulós környezetbe. A ház földszintjén az üzletek, az emeleteken 56 különböző elrendezésű lakás, a pincében gépkocsi-tároló, a kertben kis tavas zöld liget szolgálja a lakók kényelmét, nyugalmát.
A beruházó, a KÖZÉV Ingatlan Kft. a KÖZÉPÜLETÉPÍTŐ Rt. csoport tagjaként a lakáspiacon 10 éve folyamatosan és sikeresen jelen van, ingatlanfejlesztési, ingatlanközvetítői tevékenységgel.
A Kinizsi utcai társasház megvalósulása során a gondos tervezés párosult a kivitelezést végrehajtó anyavállalat, a munkáiról méltán ismert KÖZÉPÜLETÉPÍTŐ Rt. által képviselt építési minőséggel. Az építőipari piacon 54 éve folyamatosan jelen lévő cég referenciái között ott találjuk az Operaház, a Tudományos Akadémia rekonstrukcióját, a HILTON Szálló megépítését, a Szépművészeti Múzeum, a Bazilika, a Sándor Palota felújítását is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik