Belföld

Xerox DocuColor 3535 nyomtató-másoló

A Xerox Corporation által fejlesztett, új nagyteljesítményű kémiai tonerét leggyorsabb középkategóriás, multifunkciós színes berendezésébe építette be. Az új termék ennek köszönhetően kategóriájában minden eddigi minőséget felülmúl, elérhető ár és kiemelkedő teljesítmény mellett. A berendezés 2003. májusától már nettó 7.5 millió Ft-os listaáron Magyarországon is megvásárolható.

A Magyarországon ma bejelentett új Xerox DocuColor 3535 nyomtató-másolóberendezés a Xerox exkluzív emulzió-aggregációs (EA) tonerének, valamint a Xerox DocuColor 12 és a DocuColor 2000 termékcsalád piacon már bizonyított nyomtató motorjainak legkiválóbb tulajdonságait egyesíti. Az EA toner kivételes képminőséget, nagy megbízhatóságot és alacsonyabb üzemi költségeket eredményez. A DocuColor 3535, amely 35 színes vagy fekete-fehér oldalt nyomtat illetve másol percenként, a leggyorsabb az ilyen fejlett nyomdatechnikát alkalmazó termékek között.

“A fekete-fehérről a digitális színesnyomtatásra és másolásra való átmenet gyorsan megy végbe, különösen a középkategóriás munkacsoportoknál és termelési környezetekben, ahol a rendszeresen változó árakat és teljesítményeket diktáló új termékek és a színek jelentőségét felismerő felhasználók ezt elvárják,” mondta Ron Gilboa, a CAP Ventures Igény szerinti Nyomtatás & Kiadás igazgatója. “A DocuColor 3535 minden bizonnyal felgyorsítja ezt az átmenetet a Xerox DocuColor 12 nyomtatómotor technológiájának kihasználásával és a képalkotás sokat ígérő kellékével – az EA tonerrel. Ez pedig a gyakorlatban a színesnyomtatás volumenének általános növekedését jelenti.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik