Belföld

A Scala kibővítette partnerkapcsolatát a Fujitsu DMR Consultinggal

Az együttműködés eredményeképpen még szélesebb körben lesznek elérhetők a Scala kollaboratív ERP-megoldásai a Latin-Amerikában működő cégek számára.

Amszterdam, 2003. június 12.: A Scala Business Solutions bejelentette, hogy kibővítette meglévő partneri szerződését a DMR Consultinggal, a Fujitsu cégcsoport stratégiai tagjával, amely a világ harmadik legnagyobb informatikai tanácsadó vállalata. A Scala és a DMR Consulting együttesen fogják forgalmazni, értékesíteni és implementálni a Scala hagyományos és kollaboratív ERP-megoldásait egész Latin-Amerikában: Argentínában, Brazíliában, Chilében és Mexikóban is. A Scala megoldásai a régió adottságaihoz és nyelveihez igazított termékek.

„A Scala lokalizált ERP-termékeinek és a mi szolgáltatásainknak összevonása a két cég erősségeinek az egyesítését jelenti” – nyilatkozta Ricardo Penalva, a DMR Consulting nemzetközi műveletekért felelős részlegének alelnöke. „A Latin-Amerikában szerzett tapasztalatunk nemcsak a világszínvonalú hagyományos ERP-rendszerek telepítésére terjed ki, hanem az iScala alkalmazásokra épülő kollaboratív megoldások építésére is. A Scala termékeinek lokalizációja és támogatása jó döntés cégünk számára – de még jobb ügyfeleinknek.”

Erik Haas, a Scala Business Solutions amerikai műveleteiért felelős alelnöke szerint a partnerkapcsolat kitapossa az utat a régióban a már nagyon várt webes szolgáltatások előtt. „A Scala latin-amerikai vásárlói így rekord sebességgel implementálhatják a webes szolgáltatásokat, amelyek lehetővé teszik egy adott szervezet különböző szoftverplatformjai közötti együttműködést. Ez azt jelenti, hogy a Scala az együttműködés eredményeként Latin-Amerikában megelőzi a webes szolgáltatási versenyben a többi nagy ERP-gyártót: nem csupán az iScala szoftverrel, hanem a helyben biztosított szolgáltatásokkal is.”

A több mint 30 nyelven elérhető és a világ több mint 140 országában használt kollaboratív Scala ERP-megoldásokkal a vállalatok automatizálhatják és irányíthatják üzleti folyamataikat a világ akár másik felén lévő leányvállalataikra és részlegeikre kiterjedően, ugyanakkor az adatok problémamentesen konszolidálhatók a központba, ha kell, közvetlenül a nagyobb ERP-rendszerekbe.

„Mint Latin-Amerikán belül öt irodával rendelkező globális cég, a DMR Consulting kulcsszerepet játszik latin-amerikai partnerstratégiánkban és kiválóan illeszkedik az általunk forgalmazott ERP-kategóriához is” – mondta Haas. „A partnerkapcsolat eredményeképpen a Tier 2 szintű ERP-stratégiájukat alakító nemzetközi cégek Latin-Amerikában is egy megbízható, globális céggel vehetik fel a kapcsolatot, ugyanakkor a tényleges implementációt latin-amerikai konzultánsok végzik.” A DMR Consulting kiszolgálja a helyi vállalatokat és a Scala meglévő ügyfelei is szélesebb körű telepítési tanácsadáshoz juthatnak a régión belül mindenütt.

A megállapodás a Scala, a DMR Consulting és a Fujitsu már meglévő partnerkapcsolatát – például a finnországi és svédországi együttműködést – egészíti ki.

„Igen határozott stratégiánk van a latin-amerikai helyi piacokon, amelynek során kiaknázzuk helyi partnereink hálózatát” – mondta Haas. „A DMR Consultinggal még tovább erősítettük pozíciónkat, hogy lokalizált ERP-megoldásokat szállíthassunk a régióban működő globális cégek számára. A DMR Consulting lényeges szerepet játszik abban, hogy kibővíthessük lehetőségeinket és megfelelhessünk a Latin-Amerikában működő nemzetközi cégek igényeinek.”

A Scala jelenleg egy távoli leányvállalat vagy részleg és a vállalati központ közötti műszaki infrastruktúrát modellező laboratóriumokat telepít a DMR Consulting argentínai irodájában. A laborban bemutathatók a Scala lokalizált megoldásai és a nagyobb ERP-rendszerek közötti különféle integrációs lehetőségek.

A Scala egész világra kiterjedő partnerhálózata egyedi integrációs, értékesítési és üzembe helyezési szolgáltatásokat biztosít több mint 120 országban, a kollaboratív ERP-szoftverrel kapcsolatos számos különféle előnyt, például üzleti, alkalmazás- és műszaki szakértelmet nyújtva a vásárlóknak.

# # #

Megjegyzés a szerkesztőknek

A DMR Consultingról
A DMR Consulting egy nemzetközi tanácsadó cég, amely ügyfeleit globális üzleti megoldásokkal szolgálja ki. A megoldások a szervezetek teljes értékláncát felölelik, az üzleti stratégiától egészen a rendszer-implementációig. A tanácsadó cég, amely a Fujitsu csoport része, az alábbi területeken dolgozik: távközlés, média, pénzügyi szolgáltatások, biztosítás, ipar és terjesztés, energiaipar és közigazgatás.
A DMR Consulting Latin-Amerikában és Dél-Európában, Spanyolországban 1996-ban kezdte meg működését, madridi irodájának megnyitásával. A cégnek jelenleg Barcelonában, Sevillában, Lisszabonban, Milánóban, Rómában, Frankfurtban, Bécsben, Santiago de Chilében, Buenos Airesben, Mexikóban, Sao Paulóban és Rio de Janeiróban vannak irodái. A DMR Consultingnál immár 2300 szakember dolgozik, közülük 600 Latin-Amerikában. A cég 2003 márciusában befejeződött 2002-es pénzügyi évében 160 millió eurós bevételt ért el. További információ: www.dmrconsulting.es.

A Scala Business Solutions-ről
A Scala Business Solutions kollaboratív ERP szoftvereket fejleszt – amelyek integrálják az Internet technológiát és a tradicionális ERP funkcionalitást –, hogy általuk egyszerűbbé váljék a globális üzleti működés. A Scala segítségével a globálisan működő vállalatok teljesen integrálni tudják valamennyi ERP rendszerüket a világ minden részén leányvállalataik, üzleti részlegeik, illetve a cég központja között, sőt, partnereiket és szállítóikat is bevonhatják. A Scala kollaboratív ERP szoftverei lehetővé teszik a globálisan működő vállalatoknak, hogy megfelelhessenek a magasabb szintű elektronikus üzleti tevékenység követelményeinek, valamint hogy egy szabványos ERP rendszert használjanak hagyományos üzleti tevékenységeik irányítására. Ezáltal mérhető haszonhoz juthatnak az elektronikus kereskedés segítségével, egyedi kereskedési hely vagy globális portál kiépítésével, illetve a beszállítási lánc optimalizálásával.
Európában, Észak-Amerikában és a Távol-Keleten, partneri és kereskedői hálózata segítségével a Scala több mint 30 nyelven a világ több mint 140 országában értékesít szoftvereket és nyújt szolgáltatásokat.
A Scalát jegyzik az amszterdami Euronext tőzsdén (jele: SCALA). 2002. évi árbevétele 73,4 millió amerikai dollár volt (77,8 millió euro).
Tekintse meg a Scala webhelyét a www.scala.net címen, ha sajtóközleményekre, befektetői információkra, céges vagy termékinformációra kíváncsi.
2003 Scala Business Solutions NV. Minden jog fenntartva. A Scala logo, a Scala és az iScala bejegyzett kereskedelmi védjegyek. Az egyéb márkanevek vagy bejegyzett védjegyek azok tulajdonosainak tulajdonát képezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik