Belföld

A Network Associates biztonsági alkalmazásokat fejlesztett a Microsoft Exchange Server 2003-as verziójához

A McAfee Security a Microsoft dallasi Tech*Ed rendezvényén bejelentette, hogy a még idén megjelenő Exchange Server 2003-at vírusvédelmi és spamellenes technológiákkal támogatja. Az Exchange levelezés és az együttműködési környezet biztonságossá tétele érdekében a McAfee Security átfogó tartalomvédelmet kínál a vállalati hálózatokhoz.

„Az Exchange partnerek, köztük a Network Associates kulcsfontosságú szerepet játszanak olyan kritikus fontosságú szolgáltatások terén, mint a kéretlen reklámlevelek kiszűrése vagy az átfogó vírusvédelem nyújtása közös partnereinknek” mondta Kevin McCuistion, az Exchange Server marketing-igazgatója. „Izgalmas feladat a McAfee Security csapatával együtt dolgozni azért, hogy közös erőfeszítésünk eredményeképpen ügyfeleink biztonságosabb, megbízhatóbb környezetben végezhessék munkájukat.”

A McAfee GroupShield és a McAfee SpamKiller az Exchange Server 2003-as vállalati verziójához fejlesztett béta-bemutatása 2003 harmadik negyedévére várható. Ezek a termékek a McAfee Sefcurity legfejlettebb vírusvédelmi és spam ellenes megoldásai, melyek már kihazsnálják az új Exchange API-k kínálta lehetőségeket.

„A Microsoft szoros közreműködése az operációs rendszer szintű új API-k létrehozásában segít minket abban, hogy összetettebb, jobb védelmet garantáló vírus-, és spam-ellenes megoldásokat kínáljunk jelenlegi és jövőbeni ügyfeleinknek” mondta Jeffrey Green, a McAfee Security tervezésért felelős elnökhelyettese. „Támogatjuk azt az innovációt, amelyet a Microsoft az új Exchange platformmal hajt végre, és szorosan együtt fogunk dolgozni a fejlesztőcsapattal, hogy a GropupShield-et és a SpamKiller-t használó ügyfeleinknek a tartalombiztonsági megoldások még szélesebb skáláját kínálhassuk”


A McAfee Security-ről:

A McAfee Security a Network Associates termékcsoportja, amely a vállalatokat biztonsági rések, vírustámadások és vegyes fenyegetések ellen védi. A McAfee Security átfogó hálózati védelmet kínál vírusirtó, kódolási, desktop tűzfal, behatolás érzékelő, sérülékenység elemző és menedzselt biztonsági technológiák segítségével. Az összes McAfee Security terméket támogatja a világ vezető vírusellenes szervezete, az AVERT (Anti-Virus Emergency Response Team), az a csapat, amely a LoveLetter, a CodeRed és a Nimda vírusokat is megfékezte.

További információ a McAfee Security termékekről: http://www.mcafeesecurity.com.


A kaliforniai központú Network Associates Inc. a hálózati biztonságtechnikai és hozzáférhetőségi megoldások vezető szállítója. A Network Associates három termékcsoportból áll. Ezek: a McAfee Security, amely világszínvonalú vírusirtó és biztonságtechnikai termékeket szállít, a Sniffer, amely a hálózati hozzáférhetőség és rendszerbiztonság területén vezető, valamint a Magic Solutions, amely az innovatív szolgáltatás-menedzsment megoldásokban vezető. További információért látogasson el a http://www.networkassociates.com/ címre!

A Network Associates termékei régóta ismertek és használatosak Magyarországon. 2000 óta a Network Associates képviseleti irodát tart fenn hazánkban.



Megjegyzés: a Network Associates, a McAfee, az AVERT, a Magic Solutions, a McAfee.com és a Sniffer a Network Associates, Inc. és/vagy vállalatai bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. A Sniffer márkájú termékeket kizárólag a Network Associates Inc. Állítja elő. Az összes többi bejegyzett vagy be nem jegyzett védjegy ebben a közleményben a megfelelő birtokosok kizárólagos tulajdona.









PR ügynökség:



Szezám Kommunikációs Kft.
Ügyvezető: dr. Szekfű András
Tel: 438-0650
Fax: 315-1983
szezam@szezam.hu
www.szezam.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik