Belföld

Új Sniffer hálózatvédelmi platform

A Sniffer Network Protection Platform az informatikai struktúrák és más vállalati hálózatok védelmét, működésük zavarmentességét biztosító legfejlettebb megoldásokat tartalmazza. Az új rendszervédelmi platform a szervezet kulcsfontosságú pontjait felügyelve védi és menedzseli a hálózat egészét.

A terméket olyan vállalati, kormányzati és szolgáltató szervezetek számára tervezték, amelyek csökkenteni kívánják a hálózatbiztonsági és technológiai kockázatokat és a működési költségeket, valamint optimalizálni akarják hálózatuk működését és elérhetőségét, ezáltal javítva az üzletmenet hatékonyságát.

„Napjainkban a vállalati hálózatokon az üzletmenetet kiszolgáló és bonyolító alkalmazások olyan komplex keveréke van kibontakozóban, amelyből egyetlen termék már nem képes kiszűrni az elérhetőséget vagy a biztonságot fenyegető folyamatokat” mondta Eric Hemmendinger, az Aberdeen Group biztonságtechnológiai kutatási igazgatója. „Külső és belső fenyegetések, féreg és trójai vírusok, rosszindulatú alkalmazások és fókuszált támadások fenyegetik a hálózatok külső pontjait vagy akár magát a központot. A Sniffer Network Protection Platform tartalmazza a kritikus fontosságú hálózatokat fenyegető támadások kiszűréséhez, azonosításhoz és elhárításához szükséges Network Associates megoldásokat.”

A komplex hálózati problémák és kártékony támadások ellen tizenöt év tapasztalatai alapján kifejlesztett hálózatvédelmi platform kifejezetten vállalati hálózatok biztonságának, optimális teljesítményének és integritásának védelmére készült. A platform több élenjáró hálózatmenedzsment megoldásból és védelmi modulból áll:

Sniffer Technologies s6040: egyedülálló teljesítményű, valósidejű Expert Analysis funkcióval és innovatív architektúrával rendelkező megoldás. A Sniffer Technologies legfrissebb és leghatékonyabb hibaelhárító és hálózatteljesítmény menedzsment megoldása kifejezetten a gigabites sebességű hálózatok központjának menedzselésére tervezett alkalmazás. A teljesítmény és a hatékonyság javítását, a költségek csökkentését az olyan innovatív megoldások segítik, mint az aszimmetrikus route-olás, vagy a maximum négy, full-duplex médiamodul támogatása. A Sniffer Technologies s6040 segítségével az adminisztrátor radikálisan csökkentheti a hálózatbiztonság és az optimális teljesítmény összetett problémáinak megoldásához szükséges időt.

Sniffer Disributed 4.3: a Sniffer Technologies alkalmazásain futó analízisszoftver, kiváló hibaelhárító és hálózatteljesítmény menedzsment megoldás. A 4.3-as verzió újdonsága, hogy RMON+ funkcionalitást tud telepíteni olyan, távoli telephelyek vagy kirendeltségek rendszereire, ahol az Expert Analysis megléte nem szükségszerű. Az új, költség-hatékony megoldás segítségével a felhasználó hálózata működését a központi, az üzletmenet szempontjából kritikus fontosságú folyamatoktól áttekintheti egészen a hálózat pereméig, ahol a végfelhasználók az ügyfelekkel tartják a kapcsolatot.

A network Performance Orchestrator (nPO) amely teljessé teszi a platformot, tartalmazza az nPO Manager 2.0 és az nPO Visualizer 2.1 megoldásokat. Az nPO továbbfejlesztett verziója a globális hálózatok menedzselésében, biztosításában és növekedésük előretervezésében segíti a szakembereket.

Az nPO Manager 2.0 fejlett központi menedzsment, adminisztrációs és biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelyek a Sniffer Technologies alkalmazásainak egy helyről történő globális karbantartását teszik lehetővé. Újdonság a több nyomon egyidejűleg futó analízis képessége, melynek segítségével az adminisztrátor percekre csökkentheti a hiba azonosításának egyébként akár napokig is eltartó folyamatát.

Az nPO Visualizer 2.1 a hálózatteljesítményt, a sávszélesség kihasználtságát, a globális statisztikákat és a felhasználói trendeket összefoglaló jelentésekbe foglalja. A jelentések segítségével az adminisztrátor tökéletesen átláthatja és megértheti a hálózat működését, csökkentheti a működési költségeket.

„Az új platform megjelenése is demonstrálja, hogy a Network Associates olyan egyedülálló megoldások fejlesztése és szállítása mellett kötelezte el magát, amelyek képesek megvédeni az ügyfelek hálózatait” mondta Ray Smets, a Network Associates Sniffer Technologies divíziójának elnöke. „A Sniffer Network Protection Platform olyan stratégiai platform, amelyre építve a vállalkozások képesek megvédeni IT beruházásaikat a hálózat kulcsfontosságú pontjain, képesek elhárítani a támadásokat és jelentősen csökkenthetik működési költségeiket.”


A kaliforniai központú Network Associates Inc. a hálózati biztonságtechnikai és hozzáférhetőségi megoldások vezető szállítója. A Network Associates három termékcsoportból áll. Ezek: a McAfee Security, amely világszínvonalú vírusirtó és biztonságtechnikai termékeket szállít, a Sniffer, http://www.sniffer.com amely a hálózati hozzáférhetőség és rendszerbiztonság területén vezető, valamint a Magic Solutions, amely az innovatív szolgáltatás-menedzsment megoldásokban vezető. További információért látogasson el a http://www.networkassociates.com/ címre!

A Network Associates termékei régóta ismertek és használatosak Magyarországon. 2000 óta a Network Associates képviseleti irodát tart fenn hazánkban.

Megjegyzés: a Network Associates, a McAfee, a Magic Solutions, és a Sniffer a Network Associates, Inc. és/vagy vállalatai bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. A SnifferŽ márkájú termékeket kizárólag a Network Associates Inc. Állítja elő. Az összes többi bejegyzett vagy be nem jegyzett védjegy ebben a közleményben a megfelelő birtokosok kizárólagos


 


PR ügynökség:



Szezám Kommunikációs Kft.
Ügyvezető: dr. Szekfű András
Tel: 438-0650
Fax: 315-1983
szezam@szezam.hu
www.szezam.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik