Belföld

Bring Your Own, vagyis Hozza Magával Sajátját

Magyarországon elsőként új szolgáltatást vezettek be a közelmúltban megnyílt Mozaik Étteremben. Az Ausztráliából indult, s még Európában is új vendéglátási forma a Bring Your Own (BYO), azaz Hozza Magával Sajátját.

Napjainkban egyre több az igényes vendég, aki szerei a jó ételekhez az általa megszokott és kedvelt borokat kortyolni. Egy vendéglő viszont bármennyire is felkészült, nem tud teljes kínálatot tartani a különleges, ritka italokból, ezért mostantól a Mozaik Étterembe betérő vendégek magukkal hozhatják kedvenc borukat, amit megfelelő hőfokon szolgálnak fel nekik. Hogy valami hasznuk is legyen az új akcióból, mindezért csupán dugóhúzási pénzt számolnak fel, az európai gyakorlatnak megfelelően 1 eurót (azaz 250 forintot).
A Mozaik Étterem természetesen más akciókkal is igyekszik a vendégeket megnyerni. Az étterem kávéházi hangulatát erősítendő, asztalaikon megtalálhatók a kártyák, sakk-készletek, scrabble játékok, amelyekkel az oda betérők természetesen ingyenesen játszhatnak is kedvük, idejük szerint. Tervezik, hogy minden kedden és csütörtökön kártya-, sakk és scrabble versenyeket is rendeznek ismert emberek részvételével. A versenyek nyitottak lesznek, bárki benevezhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik