Belföld

Szingli, a flörtmagazin

„Nem lehet manapság kulturáltan ismerkedni…", hallottam számtalanszor barátaimtól. „Mégis, hogyan képzelnétek el a társkeresést?" kérdeztem vissza. „Hát, jó lenne tudni egy lányról/srácról, hogy körülbelül milyen ember, szeretne-e egyáltalán ismerkedni, nyitott-e egy új kapcsolatra, barátságra?


Szingli, a flörtmagazin 1

Ilyen és hasonló beszélgetések adták az ötletet egy olyan, Magyarországon teljesen újszerű magazin megteremtéséhez, ami biztosítja az ismerkedni, flörtölni vágyóknak azt a fórumot, ahol kötetlenül új kapcsolatokra tehetnek szert.

A magazin kialakításánál azokat a társkeresői igényeket igyekeztünk figyelembe venni, amelyek manapság gondot okoznak az ismerkedni, flörtölni vágyóknak. Így fontos volt, hogy a magazinba kerülőkről tudják az olvasók, hogy nyitottak az új kapcsolatokra és ezt fényképükkel, rövid bemutatkozásukkal is kommentálják. Hangsúlyos szerepet kapott a megfizethetőség és a széles körű hozzáférhetőség. Ezért lett a magazin ingyenes.

A magazin nem csak szerkezetében, hanem terjesztési pontjai tekintetében is kellemes meglepetést tud okozni, ugyanis budapesti éttermeken és szórakozóhelyeken kívül elsőként fővárosi strandokon is megjelenik.

A Szingli Postafiók Rendszerének alapja egy olyan SMSPostás rendszer, amelyet a Pallas Technologies fejlesztett ki és működtetet. A rendszer személyre szabottan gyűjti, rendszerezi és juttatja el a magazinban szereplő lány vagy fiú postafiókjába az SMS üzenetet. A Pallas Technologies mobilkommunikációs igények kiszolgálására szakosodott, így az ehhez szükséges szoftvert, hardvert és kommunikációs csatornát biztosítja.

Az érdeklődők a www.szingli.com oldalon nyerhetnek további információt a magazinról, az ismerkedési lehetőségekről, például az általunk rendszeres időközönként szervezett szingli bulikról, amelyek az ismerkedni vágyóknak újabb kapcsolatteremtési lehetőséget jelentenek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik