Belföld

Mitől hatékony a direkt marketing? – Tanfolyam a Direkt Marketing Szövetségben

Az Ön számára is fontos, hogy új munkatársai a leghamarabb szerezzenek hasznosítható gyakorlati tudást? Gyakorló szakemberek esettanulmányain keresztül több tapasztalatra tegyenek szert?

A Direkt Marketing Szövetség idén is elindítja sikeres képzési programját, mellyel hosszú távon szeretne komoly hozzájárulást nyújtani a szakma hazai művelőinek továbbfejlődéséhez.
Ez alkalommal a direkt marketing területtel még csak ismerkedő pályakezdő, vagy pályamódosító szakemberek számára állítottunk össze két napos képzési programot.A műhelymunka rendszerű, esettanulmányokból, konkrét feladatokból összeállított programot egyaránt ajánljuk termelő és szolgáltató cégek marketing asszisztenseinek, ügynökségi ügyfélkapcsolati asszisztenseknek, kezdő kreatívoknak.  

A képzés időpontja:
2003. május 29-30.
Helyszíne:
a Direkt Marketing Szövetség székhelye,
1062, Budapest, Bajza u. 31.
földszinti konferencia terem.
Előadóink:
Babarczi Jolán (Digitania), Garami Gáborné (Magyar Posta), (Novák Péter (Kirowski), Sütő Tamás (Gordius Marketing Iroda), Szabó József (CID Cég-Info), Vámos-Hegyi Attila (Telewestel).
Kedvezményes jelentkezés május 20-ig!
A képzés díja így napi 21. 000-Ft+ ÁFA/fő, azaz két napra: 42. 000,-Ft+ ÁFA/fő

Ez az összeg tartalmazza az előadások és a technikai költségek mellett a kávészünetek fogyasztását is.

Érdeklődése esetén Kis Csaba készséggel áll a rendelkezésére további felvilágosítással a 413-6397 és a30/560-7997-es telefonokon, vagy a csaba.kis@dmsz.net e-mail címen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik