Belföld

Egyesültek a Neumann csoport cégei

A legnagyobb adatbázissal rendelkező fejvadász és személyzeti tanácsadó cég jött létre Magyarországon a Neumann International Vezetői Tanácsadó Kft. és a szintén a Neumann csoporthoz tartozó Take it Személyzeti Tanácsadó cég egyesülésével. A május 1.-jétől Neumann Take it Csoport néven működő régi-új cég vezetője Deák Andrea lett.

Deák Andrea elmondta, hogy az új cég csaknem 15 éves magyarországi és több mint 30 éves nemzetközi minden területre kiterjedő tanácsadói tapasztalatot egyesítve, az eddiginél teljesebb, rugalmasabb, gyorsabb szolgáltatásokat kínál jelenlegi és jövőbeni ügyfeleinek. A két cég egyesülésével Magyarország legnagyobb személyzeti adatbázisa jött létre. Az új cég négy fő tevékenységi körben működik. Foglalkozik közvetlen kereséssel, azaz a klasszikus fejvadász tevékenységgel, az adatbankos és hirdetéses álláskereséssel, felsővezetők adatbankból való kiválasztásával és megtalálásával és fizetési, szervezet átalakítási tanácsadással.

A Neumann Take it Csoport különös figyelmet fordít az Európai Uniós csatlakozásból adódó új feladatokra. A cég nemzetközi adatbázisait is felhasználva tudnak állást kínálni, illetve az uniós munkaerő igényekre reagálni. Deák Andrea elmondta azt is, hogy az új cég azon kevés hasonló profilú hazai vállalat közé tartozik, amelyik nem franchise alapon működik, hanem valóban egy nagy nemzetközi csoport tagjaként.
Az egyesült két cég alaptőkéje 32 millió forint, éves forgalma eléri az évi 400 millió forintot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik