Belföld

A cél: megalkotni a legteljesebb cégkeresőt

A Startlap-csoport új tagja a Cégbox Szakmai Kereső. A Magyarország leglátogatottabb nyitóoldalával rendelkező Startlap-csoport (www.startlap.hu) újabb, a neten való eligazodást segítő szolgáltatással bővíti kínálatát. A Cégbox Szakmai Kereső (www.cegbox.hu) a weboldallal jelenlévő cégek, vállalkozások, szervezetek és intézmények után kutató látogató számára kínál hatékony keresési lehetőséget.

A világhálót a hírolvasás, a kommunikáció és a letöltések mellett keresésre, információszerzésre használják a legtöbben. Az internet terjedésének ugyanúgy potenciális áldozatai a papíralapú információtárak, mint a napilapok. Egy netes szaknévsorban eligazodni nagyságrendekkel könnyebb, mint bármelyik nyomtatott változatban.

A Cégbox Szakmai Kereső felhasználóbarát felülete a gyors eligazodást, a pontos találatot több eszközzel biztosítja. A cégadatbázis kereshető címszó és név szerint, akár töredékszavak használatával is. A találati pontosságot segíti, hogy jelenleg közel 1 000 tevékenység alapján is tájékozódhatunk az adatbázisban. A keresés hatékonyságát tovább növelhetjük a földrajzi hely szerinti kereséssel, mely során lehetőség van a földrajzi hely szűkítésére, ami település, megye, régió szerinti tehető meg.

A Startlap küldetése és sikerének titka, hogy megkönnyíti az eligazodást az internet első pillantásra reménytelenül kusza és átláthatatlan információtengerében. Ennek érdekében kötött együttműködést a Cégbox nevű szakmai keresővel, amelyen jelenleg közel 10 ezer weboldallal rendelkező cég alapadatai, honlapjai, és rövid bemutatkozói érhetők el.

Azért, hogy a felhasználó kiváló szolgáltatásban részesüljön, kiváló szolgáltatás jár a honlapon regisztrált cégeknek is. Bármilyen cég, vállalkozás, szervezet, egyesület vagy intézmény ingyenesen regisztrálhatja magát a keresőrendszerben, ahol a Cégbox jól kereshető formában kínálja adatait látogatói számára. Ha az adott szervezet nem rendelkezik saját weboldallal, a Cégbox ingyen készíti el számára. Ezen jut hely bemutatkozásra, a termékek, szolgáltatások leírására, ami belépési névvel és jelszó védelemmel bármikor megváltoztatható. Külön díjazás ellenében további extrák igényelhetők.

Szakmai keresőt csak a teljesség és a tökéletes szolgáltatás igényével érdemes üzemeltetni. A Startlap, Magyarország leglátogatottabb (ld.: Webaudit) és legnagyobb linkgyűjteménye nem véletlenül érzi úgy, hogy a Cégbox-szal érdemes szövetséget kötnie: a már e pillanatban is komoly adatbázist kínáló, közel 10 ezer vállalati bejegyzéssel rendelkező site az együttműködésnek köszönhetően hamarosan Magyarország legteljesebb és legtökéletesebb szakmai keresője lehet.

További információ: Németh Norbert internet marketingmenedzser (tel.: 437-3607, fax: 437-3650, e-mail: n.nemeth@sanomabp.hu )

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik