Belföld

SAP tanúsítványt kapott a SAS 8.2 rendszere

Az üzleti intelligencia terén piacvezető és SAP Szoftver Partner SAS, teljesítette az SAP tanúsítványhoz szükséges követelményeket a döntéstámogatási rendszerek és a technológia integráció területén. A 8.2-es SAS rendszerre kiadott tanúsítvány azt igazolja, hogy az hatékonyan integrálható a mySAP technológiával, ezen belül különösen az R/3 4.6-os verziójával.

A SAS-sal a különböző rendszerekben és heterogén alkalmazásokban tárolt üzleti információk integrálhatóak és elemezhetőek, lehetővé téve a jobb üzleti döntésekre alapozott versenyelőny elérését. A SAS rendszer a legtöbb alkalmazás számára nélkülözhetetlen, adatokhoz kapcsolódó feladatokat támogatja eszközeivel: adatelérés, adatkezelés,- elemzés és megjelenítés – mindezt egyetlen robosztus alkalmazás-fejlesztési környezetben.

“Ügyfeleink világszerte arra használják a SAS rendszert, hogy kiegészítsék operatív rendszereiket és alkalmazásaikat a SAS által biztosított intelligencia infrastruktúrával. A SAS szoftverei és szolgáltatásai révén a vállalat teljes területére kiterjeszthető az üzleti intelligencia, így a döntéshozók jobban megérthetik és megoldhatják a felmerülő problémákat,” nyilatkozta Tho Nguyen, a Data Management Strategy igazgatója. “Örömmel tölt el az SAP és a SAS rendszer integrációjának kiteljesedése. A SAS által biztosított üzleti intelligenciát választó szervezetek biztosak lehetnek jövőbeli növekedésükben, amit tovább növel a SAS, mint a vezető elemzési szoftverszállító, és az SAP, mint vezető vállalatirányítási- rendszer szállító közötti kompatibilitás.”

“A SAS rendszer szinte bármilyen adatforrást képes támogatni, lehetővé téve az adatok kiegészítését az SAP adataival, és így teljes körű képet kaphatunk vállalatunkról,” nyilatkozta Grant Felsing, a Briggs & Stratton pénzügyi és controlling döntéstámogatási vezetője. “A SAS segít abban, hogy vállalatirányítási rendszerünket szélesebb körben is kihasználjuk, így vállalatunk hatékonyabban elégítheti ki a piaci igényeket, illetve teljesítheti a jövő minőségi kihívásait.”

A Briggs & Stratton a világ legnagyobb léghűtéses benzinmotorokat gyártó vállalata. 1988 óta használja a SAS szoftvert, ennek következtében informatikai szakemberei jól ismerik az adattárház-építési koncepciót és a kapcsolódó feladatokat. Felsing véleménye szerint a normalizált formátumú működési adatok nem értelmezhetőek egy átlagos halandó számára, ezért mind ő, mind munkatársai sokra értékelik a SAS által kínált adatkinyerési, átalakítási, adattisztítási és megjelenítési funkciókat. Egy SAS alapú adattárház kialakítása hatékony módja egy olyan információforrás létrehozásának, amely elemzési és jelentéskészítési célokat szolgál, a kritikus üzleti problémák megválaszolására.

A SAS rendszer jelenti azoknak az alkalmazásoknak az alapját, amelyek különböző csatornákon keresztül összegyűjtik a különböző helyeken tárolt adatokat, és ezeket az adatokat koherens információkká alakítják át. A döntéshozók ezen információk révén kerülnek annak a tudásnak a birtokába, aminek segítségével kitűzhetik és végrehajthatják a vállalat stratégiai céljait. A SAS olyan megbízható és innovatív technológiát szállít – lefedve a szükséges területeket a díjnyertes adatintegrációs eszközöktől a rugalmas jelentéskészítési felületeken keresztül a legfejlettebb elemzési képességekig, – amivel az adatok információvá alakíthatóak át.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik