Belföld

Az MDF bocsánatkérésre szólítja fel Kuncze Gábort

Az MDF bocsánatkérésére szólította fel Kuncze Gábort szombaton, mert az SZDSZ elnöke pénteken blöffnek nevezte a 2012-es olimpia budapesti megrendezésének gondolatát.

Gémesi György, az MDF alelnöke közleményében azt kifogásolja, hogy Kuncze Gábor blöffnek nevezte “több millió magyar ember álmát: hogy hazánk – sikeres pályázat benyújtása esetén – esélyt kapjon több tízezer világhírű sportoló, több millió sportrajongó turista és sok milliárd tévénéző vendégül látására egy Budapesten rendezendő olimpián”.

Az MDF szomorúan veszi tudomásul, hogy nem is várható más a nemzeti “középszerűség” kormányának koalíciós pártelnökétől, aki a blöff természetrajzát pártján és kormányán belül jól ismerheti, a valósággal viszont immár köszönőviszonyban sincs – vélekedik Gémesi György.

A közlemény szerint az MDF sajnálatosnak tartja, hogy hiába tűznek ki a “nemzeti kormányok” nagy terveket Magyarország világ előtti bemutatkozására, ha az azokat követő baloldali kabinetek kisszerűségükben minden nemes kezdeményezést értéktelen “valótlanságshow”-val hígítanak fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik