Belföld

Xerox: új széles formátumú nyomtatók

A Xerox Corporation nagyformátumú fekete-fehér rendszereinek új sorozatát mutatta be, amely kiemelkedő termelékenységet, rugalmasságot és modularitást biztosít a műszaki tervezés, gyártó, valamint a közszolgáltató cégek alkalmazásainál.

A Xerox  nagyformátumú 510-es sorozata három nyomtatót foglal magában: az 510-es sorozat 5-ös, az 510-es sorozat 7-es és az 510-es sorozat 10-es modelljét percenként 5, 7 illetve 10 db A1 nyomtatási sebességgel. Az 510-es sorozat erősíti a Xerox nagyformátumú megoldásainak kínálatát és egyedülálló fokozatos kiépíthetőségi  nyitottságával lehetővé teszi, hogy a rendszer az ügyfél igényeivel együtt bővüljön.

A nagyformátumú digitális nyomtatók piacvezetőjeként, a Xerox továbbra is olyan termékeket szállít, amelyek révén ügyfeleink versenyképesebbek és termelékenyebbek lehetnek, jobban kezelhetik iratanyagaikat és befektetéseik magasabb megtérülést hozhatnak,” mondta Mark Waxenberg, a Xerox Monochrome Solutions Business Unit elnökhelyettese. “A kereskedelmi repró-grafikai cégek, valamint a műszaki tervező, gyártó és közüzemi társaságok azonnal tapasztalják majd ezeknek a nyomtatóknak a kézzelfogható előnyeit.”

Az 510-es sorozat moduláris és fokozatosan kiépíthető lehetőségeket kínál a konkrét ügyféligények kielégítéséhez. A nagyformátumú 510-es sorozat a fokozatos és moduláris kiépíthetőség és konfigurációbővítés kapcsán lehetővé teszi az ügyféligényekhez való fokozatos alkalmazkodást . A kis és közepes volumenekhez szánt rendszert munkacsoport- és részlegstruktúrában működő ügyfelek növekvő vállalkozásai számára tervezték, amely lehetővé teszi a felhasználók új igényeinek és funkcióinak tetszés szerinti követését eredeti beruházásuk értékének megőrzése mellett. A nagyformátumú 510-es sorozat több, mint 60 lehetséges konfigurációja építhető ki és illeszthető a helyi infrastruktúrákba, beleértve három nyomtatási sebességet, két szkennelési sebességet, három papírkapacitás lehetőséget, színes szkennelést, hajtogatást, máglyázást és különféle szoftver-lehetőségeket Az ügyfelek saját konkrét igényeikhez alakíthatják ki a széles formátumú 510-es sorozat konfigurációit, megrendeléskor, vagy a helyszínen már korábban installált rendszer bővítésekor, így elkerülve a beruházás „kinövésének” veszélyét: 

– A nyomtató háromféle konfigurációja alkothatja az 510-es sorozatot: az 510-es sorozat 5-ös, az 510-es sorozat 7-es és az 510-es sorozat 10-es modelljét percenként 5, 7 illetve 10 A1 méretű dokumentum nyomtatásának sebességével. 
– Egy, kettő vagy három papírfiókos konfiguráció alakítható ki a konkrét papírméret és –minőség iránti igények rugalmas követéséhez. 
– Tovább bővíthető az ügyfél telephelyén, csatlakoztatható hozzá többek között szkenner, amivel nagyformátumú másológéppé alakul át, fokozható a nyomtatási és szkennelési sebesség, bővíthető a papírkapacitás és megoldható a színes szkennelés is.

A Xerox széles formátumú 510-es sorozata a Synergix Printer család erejére és népszerűségére épít. Az 510-es sorozat választható bővítési lehetőségeihez tartozik egy nagykapacitású on-line máglyázó vagy a 88-as sorozatú on-line hajtogatórendszer. Egyedülálló a maga nemében, hogy a Xerox technológiája digitálisan fokozza a szkennelt dokumentumok minőségét, így az felülmúlhatja az eredeti példányét.

Árképzés és rendelkezésre állás

Az ár az ügyfél által kért konfigurációtól függ. A széles formátumú 510-es sorozat Európában azonnal beszerezhető. Az értékesítés és szervizelés a Xerox közvetlen értékesítési csapatán és megbízott forgalmazókon keresztül történik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik