Belföld

A Network Associates csatlakozott az Open Mobile AlliancehozA Network Associates csatlakozott az Open Mobile Alliancehoz

A Network Associates első tartalombiztonsági szolgáltatóként megkapta az iparágvezető nyilt szabvány szövetség teljes jogú tagságát.

A Network Associates csatlakozott az Open Mobile Alliancehoz

A Network Associates első tartalombiztonsági szolgáltatóként megkapta az iparágvezető nyilt szabvány szövetség teljes jogú tagságát.

A Network Associates az első biztonságtechnikai szoftverfejlesztő cég, amely csatlakozott az Open Mobile Alliancehoz. Az OMA globális, ügyfélorientált és nyílt technológiai standardokat fejlesztő szervezet. A Network Associates ezzel újabb lépést tett stratégiai célja, a mobil és vezeték nélküli hálózatok biztosítása érdekében. A szoftvercég aktívan részt fog venni a mobil és vezeték nélküli hálózatok hardver és szoftver tervezésére és fejlesztésére vonatkozó tartalombiztonsági specifikációk létrehozásában, valamint a specifikációk és szabványok jóváhagyási folyamatában az egységesített globális mobilszolgáltatási platformok telepítésének érdekében.

„Az Open Mobile Alliance tagjaként az a célunk, hogy fejlesszük a vezeték nélküli tartalmak biztonsági szabványait, amelyek megvédik a mobilfelhasználókat a rosszindulatú támadásoktól” – mondta Arvind Narain, a Network Asociates McAfee Security részlegének szenior elnökhelyettese. „A Network Associates kezdeményezi a mobil iparág védelmének javítását – tagságunk az OMA-ban ebbe az irányba tett stratégiai lépés.”

Az OMA 2002 júniusában alakult meg, jelenleg körülbelül háromszáz tagja van. A Network Associates partneri kapcsolatot és szövetséget kezdeményez az iparágak vezetőivel, az egyre elterjedtebb vezeték nélküli hálózatok védelme érdekében. Tagság az OMA-ban elősegíti a készülékek és az üzenetek védelmét a mai és a holnapi mobil kommunikáció világában.

Az Open Mobile Alliance-ről:

Az Open Mobile Alliance nyílt szabványokat szállít a mobil iparág részére, olyan ügyfélorientált, egymással kompatibilis szolgáltatásokat hozva létre, amelyek országhatárokon keresztül is működnek. A támogató cégek a fejlett információs, kommunikációs és szórakoztatóipari mobilszolgáltatások gyorsabb és szélesebb körű elterjesztésén dolgoznak. A szervezet a szolgáltatások és applikációk gyors és hatékony bevezetését segíti, valamint a vezeték nélküli iparági értéklánc minden kulcselemét magában foglalja.
További információ: www.openmobilealliance.org.

A McAfee Security-ről:

A McAfee Security a Network Associates termékcsoportja, amely a vállalatokat biztonsági rések, vírustámadások és vegyes fenyegetések ellen védi. A McAfee Security átfogó hálózati védelmet kínál vírusirtó, kódolási, desktop tűzfal, behatolás érzékelő, sérülékenység elemző és menedzselt biztonsági technológiák segítségével. Az összes McAfee Security terméket támogatja a világ vezető vírusellenes szervezete, az AVERT (Anti-Virus Emergency Response Team), az a csapat, amely a LoveLetter, a CodeRed és a Nimda vírusokat is megfékezte.

További információ a McAfee Security termékekről: http://www.mcafeesecurity.com.

A Network Associates-ről:

A kaliforniai központú Network Associates Inc. a hálózati biztonságtechnikai és hozzáférhetőségi megoldások vezető szállítója. A Network Associates három termékcsoportból áll. Ezek: a McAfee Security, amely világszínvonalú vírusirtó és biztonságtechnikai termékeket szállít, a Sniffer, amely a hálózati hozzáférhetőség és rendszerbiztonság területén vezető, valamint a Magic Solutions, amely az innovatív szolgáltatás-menedzsment megoldásokban vezető. További információért látogasson el a http://www.networkassociates.com címre!

A Network Associates termékei régóta ismertek és használatosak Magyarországon. 2000 óta a Network Associates képviseleti irodát tart fenn hazánkban.

Megjegyzés: a Network Associates, a McAfee, AVERT, a Magic Solutions, a McAfee.com és a Sniffer a Network Associates, Inc. és/vagy vállalatai bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az összes többi bejegyzett vagy be nem jegyzett védjegy ebben a közleményben a megfelelő birtokosok kizárólagos tulajdona.



PR ügynökség:



Szezám Kommunikációs Kft.
Ügyvezető: dr. Szekfű András
Tel: 438-0650
Fax: 315-1983
szezam@szezam.hu
www.szezam.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik