Belföld

2007-re tőzsdén a rEVOLUTION és a Plusssz

A rEVOLUTION Software Kft. 2-5 éven belül míg a Plusssz Vitamin Kft. legkésőbb 2007-ig tervezi, hogy kilép a Budapesti Értéktőzsde részvénypiacára. A két cég vezetői hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón mutatták be cégüket. Mindkét társaság vezetői azt hangsúlyozták, hogy a tőzsdére lépéssel elsősorban saját ügyleti profitjuk, illetve árbevételük növelése a cél, hogy megfelelő befektetési lehetőséget tudjanak kínálni.

A vállalatirányítási és ügyviteli szoftvereiről ismert magyar rEvolution Kft. a görög Quality & Reliability S.A. egymillió eurós tőkeemelése nyomán milliárdos árbevételre és tőzsdei bevezetésre számít – jelentette be a cég idén januárban.

A görög Pouliadis-csoporthoz tartozó Quality and Reliability (Q&R) S.A. egymillió euró tőkeemeléssel kisebbségi részesedést szerzett a korábban 100 százalékos magyar tulajdonban lévő rEVOLUTION Software Kereskedelmi Kft.-ben – erről a FigyelőNeten is beszámoltunk január végén. A Revolution törzstőkéje a vásárlást követően 10 millió forintról 15 millió forintra nőtt. Saját tőkéje 60 millió forintról 300 millió forintra emelkedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik