Belföld

Új vállalatirányítási rendszer az Axistól

A napokban hozza forgalomba a kis és középvállatok integrált vállalatirányítási rendszerét forradalmasító új szoftvert, a Microsoft Business Solutions–Navision-t, az Axis Consulting Kft.

A cég vezetője, Berkovich Gábor ügyvezető igazgató elmondta, hogy a Magyarországon új informatikai megoldás, ma már 50 ország, több mint 30.000 vállalatánál segíti a pénzügyi, termelésirányítási és ügyfélkapcsolati folyamatok kiszolgálását, koordinálását. A szoftver magyarul beszél, mégis EU konform, letisztult, egyszerű kezelőfelülete van, mégis lefedi a cég összes standard tevékenységét.
Az Axis Consulting elsősorban a kis-és középvállalkozásokra gondolt a –már jelenleg is közel ötven hazai referenciával rendelkező- új termék behozatalával, mert jelenleg döntően ezeknél a cégeknél használnak elavult, DOS alapú informatikai megoldásokat. Ezek a programok az új gépeken csak nehézkesen futtathatók, adatbiztonságukat meg egyenesen katasztrofálisnak tartják a szakemberek. Ezzel szemben az új rendszer gyors, átfogó adatszolgáltatásra képes a megalapozott vezetői döntésekhez.
A tervkészítéshez például az új program rendelkezésre bocsátja a korábbi tényadatokat a szükséges bontásban. A korábban hetekig tartó tervezés órák alatt elvégezhető. Sőt mindez akár otthonról, kényelmesen, a karosszékből is megoldható.
Az Axis sokéves tapasztalattal rendelkezik informatikai rendszerek fejlesztésében, a bevezetéséhez kapcsolódó folyamat felmérésében és konzultációs lehetőséget is kínál. A bevezetést segítő, vagy az üzemeltetésben is támogatást adó munkatársak nagytapasztalatú pénzügyi, logisztikai és kontrolling szakértők, akik a rendszert az ügyfél igényeihez tudják alakítani. A 90 százalékban az Axis Számítástechnikai Kft., 10 százalékban magánszemélyek tulajdonában lévő vállalkozásról Berkovich Gábor elmondta: a cég árbevételének 70 százaléka származik szoftverfejlesztésből- értékesítésből, 30 százaléka pedig tanácsadásból. A cég ez évre tervezett árbevétele meghaladja az 550 millió forintot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik