Belföld

Munkaruha-szolgáltatás a Szobi Szörp Rt.-nél

A SALESIANER MIETTEX Magyarországi Kft. az 1916-ban alapított, osztrák Salesianer Miettex GmbH. Magyarországi leányvállalata.

Leányvállalatunk 1990 óta működik Magyarországon és mára már széles ügyfélkörrel  rendelkezik az egész országban.
Ügyfeleink bevásárló központok, irodaházak, minisztériumok, éttermek, szállodák, s különböző tevékenységű cégek, vállalatok.

Évtizedek óta Magyarország egyik legismertebb márkaneve a Szobi szörp. A gyártás korszerűsítésével minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektetnek a minőségre. Elég csak azt említeni, hogy a Szobi Szörp Rt. megszerezte az ISO minőség- és környezet-biztosítási tanúsítványt, valamint az élelmiszergyártókra vonatkozó szigorú előírás-gyűjteménynek, a HACCP-nek is megfelel.A termékkínálat bővülése és a minőség megőrzése, további javítása hozzásegítette a Szobi Szörp Rt.-t ahhoz, hogy a rendszerváltás után is megőrizhette vezető szerepét. Míg a szörp-piacon évi 5,5 millió liternyi sziruppal egyeduralkodónak számít, a vetélytársaktól – köztük több évtizedes múltra visszatekintő gyártóktól – hemzsegő gyümölcslé-piacon is a második legnagyobbnak számít.
“Munkánk során alapvető célunk, hogy termékeink íze és minősége a megszokott, azaz a legjobb legyen. Éppen ezért a gyártás során az alapanyagoktól kezdve a dolgozóink munkaruhájáig, mindennek, a legapróbb részletnek is tökéletesnek kell lennie – mondja Sófalvi Adrien, a Szobi Szörp Rt. marketing igazgatója.

Az élelmiszeriparban ráadásul a különösen szigorú előírások miatt kötelességünk is a minőségre törekedni. Munkánk során kulcsfontosságú már az is, hogy 110 üzemi dolgozónk munkaruhája makulátlanul tiszta legyen. Két évvel ezelőtt ismertük meg a védő- és munkaruhák bérbeadásával foglalkozó SALESIANER MIETTEX Kft.-t, amelynek vezetői azt ígérték: az előírásoknak megfelelő, kényelmes munkaruhát biztosítanak dolgozóink számára, s a textíliákat rendszeresen, pontosan, s a legszigorúbb higiéniai feltételeknek is eleget téve tisztítják. Az ajánlatot kedvezőnek találtuk, hiszen üzemünkben olyan szennyeződések is érhetik a ruhákat, amelyeket nehezen lehet eltávolítani, erre csak speciális, különösen felkészült mosodák képesek, így 2000-ben szerződést kötöttünk. Döntésünket erősen befolyásolta az a körülmény, hogy az egyébként jelentős költségeket kitevő munka- és védőruházat beszerzéséről, finan-szírozásáról a SALESIANER MIETTEX Kft. gondoskodott. Azóta bebizonyosodott, jól döntöttünk, mert a SALESIANER MIETTEX Kft. valóban profi a szakmájában. A piszkos ruhákat időben szállítják el, pontosan érkezik a váltás, amely – tapasztalataink alapján mondhatjuk – természetesen mindig tökéletesen tiszta.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik