Belföld

Szakmai Napok és Húsvéti Fesztivál az AsiaCenterben

admin

2003. 04. 07. 14:53

Húsvét közeledtével az AsiaCenter nagyszabású bevezető Szakmai rendezvénysorozattal várja a kereskedőket és az érdeklődőket Közép- és Kelet-Európa első és legmodernebb nagykereskedelmi bevásárlóközpontjában, Budapest XV. kerületében. Az április 11-19. között megrendezésre kerülő rendezvénysorozat célja, hogy az AsiaCenter bemutatkozzon a hazai és határon túli nagy- és kiskereskedőknek. Kiállítások, divatbemutatók, és kedvezményes vásár várja az idelátogatókat.

Nagykereskedelmi árak, minőségi szolgáltatások

A húsvéti fesztivál a különböző rendezvényekkel olyan üzleti fórumot kínál, amelyen elsősorban a távol keleti divat és cipőkereskedelemmel foglalkozó gyártó és kiállító cégek mutatkoznak be. Kínálatuk várhatóan nem csak a szakmai látogatók érdeklődést fogja majd felkelteni, hanem a nagyközönségét is.

Az AsiaCenter egy helyen kínálja Ázsia és Európa portékáit, széles kínálatával összehasonlítási lehetőség biztosítva a vásárlók részére. A bérlők elsősorban a raktáron lévő készleteikből óriási kedvezményt biztosítanak a vásárlók számára. Ezzel párhuzamosan az új modellekből kiállítást szerveznek a kiskereskedők részére. A kiállított termékeket április 14-16. között naponta divatbemutatón tekintheti meg az érdeklődő szakközönség.

Az AsiaCenter számos lehetőséget és a szolgáltatások széles skáláját biztosítja napról-napra bővülő kínálatával. A nagykereskedelmi bevásárlóközpont célja, hogy a jövőben az ázsiai, magyar és európai szakemberek itt kössék üzleteiket. Éppen ezért stílusát és szolgáltatását nézve az AsiaCenter túlmutat a hagyományos nyugat európai mintára épült bevásárlóközpontokon, hiszen teljes körű szállítási, vám és pénzügyi szolgáltatást biztosít a kereskedelmi munka támogatására, lehetőséget ad az ide beköltöző cégeknek a megbízható, magas színvonalú kereskedelem megvalósítására, s mindezt egyedülálló környezeti adottságok között.

Húsvéti Kirakodóvásár

Április 17-19. között nagyszabású kirakodóvásárt szerveznek a rendezők. Az ideérkező látogatók a keleti építészeti remekművei mellett a húsvéti hagyományokat őrző kézművesek portékáit is megcsodálhatják. A kirakodóvásáron a tojásfestőktől a tojáspatkolóig, rengeteg kézműves vonul fel. Az AsiaCenter a húsvéti vásár idején üzleteinek egy részében egységesen 10 % árkedvezménnyel várja a vásárlókat.

A márciusban átadott épületkomplexum beruházói szerint az AsiaCenter egyszerre tölti majd be az üzleti és kulturális központ szerepét. Az AsiaCenter ugyanis rendszeres szakmai találkozókat, kiállításokat és kereskedelmi bemutatókat szervez a jövőben, gyakorlatilag házhoz hozza az üzletet. Az AsiaCenter nagykereskedelmi bevásárlóközpont modern kereskedelmi infrastruktúrával és kulturált körülményekkel kívánja elősegíteni a hazai kereskedelmi életet.

Az ideérkező kereskedők időt és pénzt takaríthatnak meg azzal, hogy a termékek széles választékát egy helyszínen, különböző árkategóriában tekinthetik meg. Ázsia és Európa egyedülálló árukészlete nagytételben, azonnali raktárkészletről elérhető. Az AsiaCenter által kínált egységes arculat új lehetőséget teremt a minőségi termékeket forgalmazó hazai és külföldi nagykereskedők számára, valamint a márkás áruikat értékesíteni szándékozó termelő vállalkozásoknak.

AsiaCenter Budapest
Cím: 1152 Budapest, Szentmihályi út 167- 169.
Tel: 06 1 415-2030
Fax: 06 1 415-2038
website: www.asiacenter.hu

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

View of the Cerro Azul, in the Serrania La Lindosa -which had been declared Protected Archaeological Site of Colombia last May- in the Amazonian jungle department of Guaviare, Colombia, on July 2, 2018. 
Both the Serranias of Chiribiquete and La Lindosa had been closed to outsiders for many years during the armed conflict and are now opening up to scientific research.  / AFP PHOTO / Diana Sanchez

Egy lépésre vagyunk az összeomlástól

Pusztazámor, 2012. május 24.
A Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központ lerakójának tetején ürít egy kukásautó. A Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. kukásautói szállítják a Budapesten keletkezett szemét egy részét a telepre.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.