Belföld

Szakmai Napok és Húsvéti Fesztivál az AsiaCenterben

Húsvét közeledtével az AsiaCenter nagyszabású bevezető Szakmai rendezvénysorozattal várja a kereskedőket és az érdeklődőket Közép- és Kelet-Európa első és legmodernebb nagykereskedelmi bevásárlóközpontjában, Budapest XV. kerületében. Az április 11-19. között megrendezésre kerülő rendezvénysorozat célja, hogy az AsiaCenter bemutatkozzon a hazai és határon túli nagy- és kiskereskedőknek. Kiállítások, divatbemutatók, és kedvezményes vásár várja az idelátogatókat.

Nagykereskedelmi árak, minőségi szolgáltatások

A húsvéti fesztivál a különböző rendezvényekkel olyan üzleti fórumot kínál, amelyen elsősorban a távol keleti divat és cipőkereskedelemmel foglalkozó gyártó és kiállító cégek mutatkoznak be. Kínálatuk várhatóan nem csak a szakmai látogatók érdeklődést fogja majd felkelteni, hanem a nagyközönségét is.

Az AsiaCenter egy helyen kínálja Ázsia és Európa portékáit, széles kínálatával összehasonlítási lehetőség biztosítva a vásárlók részére. A bérlők elsősorban a raktáron lévő készleteikből óriási kedvezményt biztosítanak a vásárlók számára. Ezzel párhuzamosan az új modellekből kiállítást szerveznek a kiskereskedők részére. A kiállított termékeket április 14-16. között naponta divatbemutatón tekintheti meg az érdeklődő szakközönség.

Az AsiaCenter számos lehetőséget és a szolgáltatások széles skáláját biztosítja napról-napra bővülő kínálatával. A nagykereskedelmi bevásárlóközpont célja, hogy a jövőben az ázsiai, magyar és európai szakemberek itt kössék üzleteiket. Éppen ezért stílusát és szolgáltatását nézve az AsiaCenter túlmutat a hagyományos nyugat európai mintára épült bevásárlóközpontokon, hiszen teljes körű szállítási, vám és pénzügyi szolgáltatást biztosít a kereskedelmi munka támogatására, lehetőséget ad az ide beköltöző cégeknek a megbízható, magas színvonalú kereskedelem megvalósítására, s mindezt egyedülálló környezeti adottságok között.

Húsvéti Kirakodóvásár

Április 17-19. között nagyszabású kirakodóvásárt szerveznek a rendezők. Az ideérkező látogatók a keleti építészeti remekművei mellett a húsvéti hagyományokat őrző kézművesek portékáit is megcsodálhatják. A kirakodóvásáron a tojásfestőktől a tojáspatkolóig, rengeteg kézműves vonul fel. Az AsiaCenter a húsvéti vásár idején üzleteinek egy részében egységesen 10 % árkedvezménnyel várja a vásárlókat.

A márciusban átadott épületkomplexum beruházói szerint az AsiaCenter egyszerre tölti majd be az üzleti és kulturális központ szerepét. Az AsiaCenter ugyanis rendszeres szakmai találkozókat, kiállításokat és kereskedelmi bemutatókat szervez a jövőben, gyakorlatilag házhoz hozza az üzletet. Az AsiaCenter nagykereskedelmi bevásárlóközpont modern kereskedelmi infrastruktúrával és kulturált körülményekkel kívánja elősegíteni a hazai kereskedelmi életet.

Az ideérkező kereskedők időt és pénzt takaríthatnak meg azzal, hogy a termékek széles választékát egy helyszínen, különböző árkategóriában tekinthetik meg. Ázsia és Európa egyedülálló árukészlete nagytételben, azonnali raktárkészletről elérhető. Az AsiaCenter által kínált egységes arculat új lehetőséget teremt a minőségi termékeket forgalmazó hazai és külföldi nagykereskedők számára, valamint a márkás áruikat értékesíteni szándékozó termelő vállalkozásoknak.

AsiaCenter Budapest
Cím: 1152 Budapest, Szentmihályi út 167- 169.
Tel: 06 1 415-2030
Fax: 06 1 415-2038
website: www.asiacenter.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik