Belföld

Az APC bemutatja új Back-UPS RS 500 termékét

Az APC bejelentette, hogy szünetmentes tápegységeinek többszörösen díjazott Back-UPS családját kiegészítette a vállalati számítógépekhez tervezett Back-UPS RS 500 termékkel.

Az USB porton vagy soros porton keresztül csatlakoztatható új Back-UPS RS 500 korszerű automatikus feszültségszabályozást, valamint áramszünet esetén akár 43 perc mentési időt biztosít.
Mivel egyre több létfontosságú vállalati alkalmazás üzemel hálózaton, a nagy rendelkezésre állás kulcsfontosságú a vállalatok sikeréhez. Az áramszünetek számos problémát okozhatnak: reteszelődhet a billentyűzet, sérülhetnek az adatok és megszakadhat az internetkapcsolat, továbbá sérülhet a hardver és összeomolhat a rendszer, ami teljes adatvesztéssel jár. Az APC Back-UPS RS 500 védi a vállalatokat a feszültségproblémák okozta leállás és kár ellen.

Az elérhető árú és nagy teljesítményű Back-UPS RS 500VA/300W szünetmentes tápegység kisebb, karcsúbb formájú kivitelben akár 43 percnyi mentési időt is biztosít. Cserélhető akkumulátorrendszere lehetővé teszi, hogy a felhasználók a csatlakoztatott berendezések lezárása nélkül, egy új szünetmentes tápegység árának töredékéért kicseréljék az akkumulátort. Kettős funkció korrigálja ugyanakkor a túl alacsony vagy túl magas feszültséget, és lehetővé teszi a folyamatos munkát az akkumulátor szükségtelen igénybevétele nélkül. A Back-UPS RS 500 túlfeszültségvédelmet biztosít egy internetes, DSL?, fax? vagy modemkapcsolatra használt telefonvonal számára is.

Egyre több olyan periféria jelenik meg, amely USB felületen keresztül csatlakoztatható, ezért a Back-UPS RS 500 akár USB porton, akár soros porton keresztül csatlakoztatható a védett asztali rendszerhez. Ezenfelül a Back-UPS RS 500 ingyenes kiegészítője egy fájlmentésre és a rendszer automatikus lezárására szolgáló szoftver, amely Mac OS X, Mac OS 9 és Windows XP/2000/ME/98 operációs rendszeren futtatható. A könnyen használható és sokoldalú tápellátás felügyeletet nyújtó PowerChute Plus Personal Edition szoftver lehetővé teszi a rendszer helyes lezárását hosszabb áramszünet esetén. Automatikusan menti a megnyitott fájlokat, lezárja a futó alkalmazásokat, és üzemszerűen leállítja az operációs rendszert, ezáltal védve a merevlemezt és az adatokat.
„A vállalatok egyre világosabban látják, hogy a leállás költséges lehet, és üzleti lehetőségek elvesztésével járhat. Az egyedülálló konstrukciójú Back-UPS RS 500 rendkívül hatékony túlfeszültségvédelmet és intelligens akkumulátorkezelést biztosít az internetkapcsolatok és az asztali gépek számára, és ezáltal fokozza a munka hatékonyságát.” – mondta Bíró Viktor, az APC Magyarország képviselet vezetője.

###

Az American Power Conversion:
Az 1981-ben alapított (a Nasdaq-on: APCC név alatt jegyzett) American Power Conversion piacvezető a globális és teljeskörű, az infrastruktúra rendelkezésre állását biztosító megoldások terén. Az APC olyan integrált termékeket és szolgáltatásokat kínál az otthoni felhasználók és a vállalatok részére, amelyek javítják bármilyen méretű érzékeny elektronikai berendezés, kommunikációs és ipari berendezés és informatikai hálózat rendelkezésre állását és teljesítményét. A West Kingstonban (Rhode Island) székelő APC 2002. december 31-én zárult pénzügyi évében 1,3 milliárd USD forgalmat ért el, és szerepel a világ legsikeresebb vállalatait felsoroló Fortune 1000 és S&P 500 listán.

Amennyiben bővebb információt szeretne kapni az APC-ről és annak megoldásairól, látogassa meg honlapunkat: www.apc.com, vagy hívja a 06-1-209-4678-os telefonszámot

Ajánlott videó

Olvasói sztorik