Belföld

Egymillió Vodafone Live! előfizető világszerte

A Vodafone Group Plc bejelentette, hogy Vodafone live! szolgáltatását használók száma világszerte elérte az egymilliót.

A multimédiás szolgáltatást 2002. október 24-én indította a vállalat. Az egymillió Vodafone live! ügyfélből több mint 375 ezren Németországban élnek; 190 ezer az olasz, és 220 ezer a brit felhasználók száma. A Vodafone-nak ezeken a piacokon további 420.000 olyan előfizetője van, akik már rendelkeznek MMS kezelésére képes készülékkel*.

A Vodafone live!, amely jelenleg 10 országban – köztünk hazánkban is – érhető el és amely hamarosan bevezetésre kerül Egyiptomban, Ausztráliában és Új-Zélandon is, lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy képüzeneteket küldjenek, többszólamú csengőhangokat és színes játékokat töltsenek le, valamint márkás tájékoztató/szórakoztató információk között böngésszenek a legújabb beépített fényképezőgépes telefonokon, egyszerűen használható, ikonokkal vezérelt menü segítségével.

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.