Belföld

Bojkottálják a Westelt a Demokrata-olvasók

A Latinovits Zoltán Polgári Kör megdöbbent a Demokrata február 13-i számában megjelent "A Demokratában nem" című összeállításon, melyben baloldali lapokban hirdető cégeknek ajánlanak hirdetési lehetőségeket az újságban.

A cikkben ezekből a telefonbeszélgetésekből idéznek. A hetilap munkatársainak igen sokféle visszautasításban volt részük, de a polgári kör szerint ezek közül is kiemelkedett a Westel Rt-é, ahol kijelentették: nem tartják a Demokratát a “célcsoportjuknak”, és “ezen a jövőben sem kívánnak változtatni”.

„Ez a kijelentés minket Demokratát olvasó, Westel-kártyás mobiltelefon-tulajdonosokat mélyen elszomorított. Megpróbáltunk utánajárni a Westelnél, hogy valóban így van-e ez? Valóban nem lennénk célcsoportja a mobilszolgáltatónak? Sajnos megkeresésünkre nem reagáltak, azóta sem hívtak vissza minket.” – olvasható a polgári kör közleményében.

A fent leírt események miatt a kör úgy döntött: visszaadják SIM-kártyáinkat a mobilszolgáltatónak, s a Westel helyett más mobilszolgáltatót fognak választani. Ezt előreláthatóan egyszerre teszik meg április 4-én (pénteken) 17 órakor az V. kerületi Petőfi Sándor utcai ügyfélszolgálati irodánál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik