Belföld

A Fidesz pert nyert az MSZP elnökével szemben

A Fidesz elnöksége szerint itt lenne az ideje, hogy Kovács László MSZP-elnök elnézést kérjen mindazoktól, akiket pártjának vezető politikusai alaptalanul megrágalmaztak , Medgyessy Péternek pedig gondoskodnia kell arról, hogy kormányának tagjai a jövőben tartózkodjanak a törvénysértésektől.

Az ellenzéki párt vezető testületének csütörtöki közleményében a következők olvashatók: Kovács László egy évvel ezelőtt alaptalanul megrágalmazta a Fideszt, hogy az választási csalásra készül, ezért a nap folyamán jogerősen elítélte a bíróság.

Az elmúlt egy évben, minden valóságalapot nélkülöző állításaik miatt már elmarasztalta a bíróság Lendvai Ildikó frakcióvezetőt, Jánosi György minisztert, Keller László, Katona Béla és Tóth András államtitkárokat – áll a közleményben.

A Fidesz elnöksége jelzi, hogy “az Alkotmánybíróság alkotmányellenesnek nyilvánította Lamperth Mónika azon rendelkezését, amely önkényesen szabályozta az önkormányzati választások során használt pártlogók méretét, az adatvédelmi biztos pedig épp a minap törvénytelennek ítélte a László Csaba pénzügyminiszter által elrendelt, több millió embert érintő adatmásolást”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik