Belföld

Partneri megállapodást írt alá a Scala ECE Hungary Kft. és a SYSTREND Rt.

Partneri megállapodást írt alá a kollaboratív ERP-rendszereket forgalmazó Scala ECE Hungary Kft. és a világ vezető hardver- és alapszoftver-szállítói (HP/Compaq, IBM, Microsoft, Novell) által támogatott Systrend Számítástechnikai Rt., amely teljes és magas színvonalú infrastruktúra-megoldást nyújt a számítástechnika szinte valamennyi területén.

A megállapodás értelmében a két cég egymás szolgáltatásait és megoldásait ajánlja a saját ügyfélkörében is, ezzel kínálva átfogó informatikai megoldást a feladatokhoz legjobban illeszkedő hardverektől kezdve az alapszoftvereken keresztül az ügyviteli szoftverekig.

A tíz éve Magyarországon is jelenlévő Scala a kis és közepes cégek piacán az integrált vállalatirányítási (ERP) rendszerek egyik vezető szállítója, mind a nemzetközi, mind a hazai piacon széles referenciával rendelkezik. A Scala által kínált iScala 2.1 kollaboratív ERP-rendszer amellett, hogy magába foglalja a korábbi verzióinak funkcionalitását, kifejezetten támogatja a vállalatok közötti online együttműködést. A nemzetközi és a hazai piacon ugyanazt a szoftvert használják – az egyes országok közötti, szabályozásbeli különbségekhez a szoftver paraméterezhetőségével tudnak alkalmazkodni a felhasználók. Ez a nagyszámú, Európai Unió-beli ügyfelet tekintve azt jelenti, hogy a Scala ERP-rendszere már az uniós szabályoknak megfelelően működik, így a magyarországi Scala-felhasználóknak nincs az átállásból eredő technikai kockázatuk.

A Systrend Rt. 1992 óta Hewlett-Packard (Compaq) partner. A társaság tagja annak a szűkebb partneri körnek, amellyel szemben a HP a legmagasabb szakmai elvárást támasztja, és amely körnek a tagjai jogosultak a teljes termékskála értékesítésére, továbbá a szerviz és terméktámogatási tevékenységek ellátására. A minőségi követelményeknek megfelelően a Systrend Rt. több ASE Pro, ASE (HP rendszermérnök), és ACT (HP technikus) minősítésű, a HP által kiképzett szakemberrel rendelkezik. A cég évek óta a legnagyobb forgalmat lebonyolító HP-partnerek egyike. Az informatikai környezet kialakításában teljeskörű és magas színvonalú megoldást kínálnak: a Systrend Rt. szakemberei többek között hálózattervezési és -építési munkákat, Internet- és Intranet-kapcsolatok kiépítését, adatbiztonsági rendszerek telepítését vállalják.

A két, a maga területén teljeskörű infrastruktúra-megoldásokat szállító cég együttműködésével a hazai vállalatok úgy építhetik ki informatikai infrastruktúrájukat, hogy az minden elemében megfelel a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak is. További előny, hogy az átfogó, a felhasználó sajátosságait figyelembevevő, tudatosan tervezett informatikai megoldások a magas minőségi szint mellett is gazdaságosabbak, mint a kisebb fejlesztési lépésekkel megvalósított, redundaciákkal és szűk keresztmetszetekkel terhelt vállalati informatikai rendszerek.A Scala ECE Hungary Kft.
A Scala ECE Hungary Kft. 1993-ban alakult, s a svéd Scala International AB legnagyobb disztribútoraként működött. 1997-ben a Scala ECE és Scala International AB egyesüléséből alakult meg az amszterdami Scala Business Solutions N.V., amelynek a Scala ECE Hungary Kft. a magyarországi leányvállalata. Jelenleg Budapest ad otthont a magyar képviselet mellett a Közép- és Kelet-Európát irányító regionális központnak is.
A világszerte 65 országban jelen lévő Scala csoport kollaboratív vállalati ügyviteli rendszert (ERP rendszert) fejleszt és telepít kis- és középvállalatok számára, valamint ellátja a kapcsolódó karbantartási szolgáltatásokat.
Magyarországon eddig közel 200 cég választotta a Scala szoftvereit és szolgáltatásait, többek között az Clarion Hungary Kft., az ING Nationale Nederlanden Rt., a Tetra Pak Hungária Kft. és a Zalakerámia Rt.

A Systrend Rt.
A Systrend 1989-ben alakult meg a német Sysdat csoport magyarországi vállalataként. A Sysdat GmbH. több vállalatból álló (Sysnet, Syscomp), jelentős számítástechnikai rendszerház, amely mint az IBM és a Hewlett-Packard partnere, évente kb. 10.000 gépet értékesít komplett hálózati rendszerben. A Sysdat-csoport évi forgalma meghaladja a 120 millió eurót.
A Systrend Rt. évek óta a legnagyobb forgalmat lebonyolító HP-partnerek egyike. A cég termékskálája lefedi az irodai számítástechnikai igényeket, ezen felül nagy, komplex rendszerek teljeskörű, kulcsrakész megvalósítását is végzi a vállalat. Az informatikai környezet kialakításában teljeskörű megoldást kínálnak: a Systrend Rt. szakemberei többek között hálózattervezési és -építési munkákat, Internet- és Intranet-kapcsolatok kiépítését, adatbiztonsági rendszerek telepítését vállalják.

Címkék: Hírforrás

Ajánlott videó mutasd mind

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.