Belföld

Az a BMC Software és a VERITAS fokozzák az együttműködést

Az együttműködés csökkenti a tárolás komplexitását, és az adatbázis megújulási idejét.

Budapest, 2003. március 17. – A BMC Software Inc., (NYSE: BMC), a vállalati szintű rendszer-felügyeleti megoldások piacvezető szállítója bejelentette, hogy részt vesz a VERITAS Enabled Program-ban, annak érdekében, hogy a cégeknek teljes körű tárolási megoldásokat tudjon biztosítani.


E program keretében közös erővel dolgoznak többek között a termékek integrációján, minősítésén és a folyamatos technikai támogatáson. A különleges BMC Software és VERITAS Software termékek kombinációjának előnye, hogy a fokozatos kibocsátással párhuzamosan a termékek egyre magasabb fejlettségi szintet érnek el. Ezen felül a program egyesített ügyfélszolgálati és támogatási részének köszönhetően az ezzel kapcsolatos ügyek gyorsabban megvalósíthatóak.

A BMC Software (http://www.bmc.com/hungary vagy http://www.bmc.com) :
A BMC Software Rt. [NYSE: BMC] a vállalati szintű rendszer-felügyeleti megoldások egyik piacvezető szállítója. A cég arra összpontosít, hogy ügyfelei számára biztosítsa az üzleti elérhetőséget (Assuring Business AvailabilityŽ)) azáltal, hogy segít szolgáltatásaik proaktív tökéletesítésében, költségeik csökkentésében és az üzleti érték növelésében. A BMC Software széleskörű megoldásai a vállalati rendszerektől az alkalmazásokig és adatbázisokig terjednek. A BMC Software 1980-ban alakult, irodái mára világszerte megtalálhatók, az S&P 500 tagja, és a 2002-es üzleti évben bevétele meghaladta a 1,3 milliárd dollárt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik