Belföld

Összekapcsolta MMS-küldő hálózatát a három magyar mobiltársaság

Mindhárom magyarországi GSM szolgáltató, azaz a Pannon GSM, a Vodafone és a Westel ügyfelei szabadon, bármely más hazai mobilhálózatba küldhetnek telefonról telefonra fényképeket és hangokat tartalmazó MMS üzeneteket.

A három társaság közös közleménye hangsúlyozza, hogy a március 15-én induló együttműködés terén a magyarországi cégek a világon az elsők közé tartoznak. A három mobilcég az MMS központok összekapcsolásával a multimédiás üzenetküldés gyorsuló elterjedésére számít.

A magyarországi GSM piac szereplői központjaik összekapcsolásával tették lehetővé, hogy az MMS üzeneteket az ügyfelek bármely hálózatból bármely hazai mobilhálózatba, a címzett mobiltelefonjára közvetlenül is elküldhessék.

A mobilról mobilra küldött MMS üzenetek mellett mindhárom mobilszolgáltató előfizetői számára rendelkezésre áll a képes üzenetek fogadására szolgáló internetes megoldás, így a Pannon GSM, a Vodafone és a Westel hálózatában azok is fogadhatnak fényképes üzenetet, akik még nem rendelkeznek arra alkalmas telefonnal.

A három magyarországi GSM szolgáltató akciós kínálatában már 12 féle színes kijelzős MMS készülék kapható és a választék a közeljövőben tovább bővül. A képküldés a kommunikáció egyik népszerű formája lesz és az MMS sikerében a szabad, hálózatok közötti üzenetküldés lehetősége jelentős előrelépés – áll a három cég közös közleményében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik